Banca mea (ING office) imi spune ca nu pot retrage banii pentru plata salariilor.
Cum procedez?
E vreo problema daca unicul angajat e si administratorul firmei respective?
Banca mea .............. imi spune ca nu pot retrage banii pentru plata salariilor.
Cum procedez?
E vreo problema daca unicul angajat e si administratorul firmei respective?
Va rog sa stergeti din mesajul dvs. denumirea societatii implicate in discutie deoarece in acest forum se discuta ideea si nu persoana juridica.
Multumesc.
CU ACEIASI SITUATIE MA CONFRUNT SI EU. LA BANCA(ALTA)MI-AU CERUT STATUL DE SALARII VIZAT DE ITM.PANA L-AM DUS EU BANCA A OPERAT DEJA POPRIREA CATRE FISC.SUNT OBLIGATI IN CONTEXTUL ACTUAL SA LE OPEREZE IMEDIAT.TOTUL SE FACE DIN CENTRALA(BUCURESTI).CUM VA INTRA BANI ,CUM II IA FISCUL.INAINTE POPRIREA SE FACEA LA INCHIDEREA ZILEI BANCARE, (10 SEARA), ACUM NU. SE FACE IMEDIAT CE INTRA BANII SAU SE INREGISTREAZA POPRIREA
Am reusit sa scot banii de la banca. Au fost necesare statele de plata si o cerere pe care am completat-o acolo. Banii nu fusesera virati la ANAF, dar imediat dupa retragerea mea au virat tot ce mai era in contul ANAF.
@Florentina: incearca sa dusi statele de plata mai din timp ca banca sa aibe timp sa iti opreasca suma necesara.
Cont blocat de anaf
eriklud
Buna,
ANAFul ne-a blocat contul bancar din cauza datoriilor la bugetul de stat.
Eu estimez ca o sa avem nevoie de circa o luna sa ne platim datoriile si sa ... (vezi toată discuția)