avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... AJUTOR
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

AJUTOR

Buna ziua, s-a incheiat procesul cu ,,se lasa la aprecierea instantei"( in lipsa partilor-Primarie si parat) cu resurs in 10 zile de la primirea pronuntarii. Sunt proprietara a urmatoarelor terenuri:
_413 m mostenire de la mama mea cu act de mostenitor dar in realitate sunt 600 m
_700 m cu act vanzare-cumparare in 1991 de la unchiul meu dar in realitate sunt 1000 m( exista mostenitori)
_1200m cu act de intretinere de la matusa mea in anul 1992 (are 80 ani) dar in realitate sunt 1600m.
S-a facut expertiza in anul 1995 in urma unui proces intre unchii mei dar eu nu am stiut ca detin mai mult teren cu pronuntare doar in favoarea lor.
Au fost citati martori dar nu au fost audiati, de expertiza nici nu s-a pomenit, imi lipseau acte de la dosar( de aceea se amana mereu) si avocata tinea cu unchiul meu -sai dau 10 mil. lei vechi.Acum o saptamana cand am avut proces am renuntat la avocata si jude s-a suparat rau si a terminat cu procesul.
Am sanse sa castig la Curtea de Apel cei 300 m in plus din actul de vanzare-cumparare si cei 400 m din contract de intretinere , respectiv 200 din mostenire.
Ma poate reprezenta alt avocat, imi audieaza martorii, pot cere alta expertiza.Am uitat sa va spun, mostenitorul spune ca nu i-am platit banii tatalui sau dar eu am act de vanzare- cumparare facut la notar de stat.
Imi cer scuze daca am scris prea mult dar nu-mi vine sa cred cum este posibil cu acte valabile, cu dovezi sa te poarte pe drumuri de un an , deocamdata- nu stiu cat o sa mai dureze.Si daca Primaria nu se prezinta si paratul eu ce fac?Vreau sa scap cat mai repede ,sa-mi actualizez actele conform masuratorilor doar atat, nu vreau nimic de la ei.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 16:44, 11 Mai 2010
si noi cu ce va putem ajuta? vreti un avocat dintre noi? unde se afla terenurile? in ce localitate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiune ioana1 ioana1 Buna seara! Am 60 ani si sunt singura mostenitoare cu act de mostenire pe 413 m patrati (dar lin realitate sunt 600m patrati, reesind la masuratori in anul ... (vezi toată discuția)
Succesiune ContSters238389 ContSters238389 Buna ziua, M-as bucura daca cineva ar citi problema mea si as primi un raspuns. In urma decesului unchiului mei cu cca. 27 ani in urma fiind unica ... (vezi toată discuția)
Actiune in simulatie aura2014 aura2014 Am avut un proces cu copii unchiului meu decedat avand ca obiect. actiune in simulatie. Am castigat procesul, am avut martori ca eu am ingrijit decedatul, ... (vezi toată discuția)