Am avut un proces cu copii unchiului meu decedat avand ca obiect. actiune in simulatie. Am castigat procesul, am avut martori ca eu am ingrijit decedatul, i-am facut pomeni, inmormantarea, am avut martori in acest sens si acte doveditoare, si mi s-a dat hotararea favorabila mie lor respinganu-le ca nentemeiata. Ei nu au avut nici un act , numai doi martori care s-au incurcat in declaratii , care nici nu au fost la pomeni, inmormantare etc, dar au fost platiti.Hotarareas-a datcu drept de apel in termen de 30 zile de la comunicare. Mai pot sa faca ceva la apel in caz ca ma dau in judecata iar?
Mie mi s-a vandut de catre unchiul meu un apartament cu act de vanzare - cumparare la notariat incheiat cu clauza de intretinere, deoarece copii lui nu dadeau pe la el , nu aveau grija de el, apartamentul fiind al lui exclusiv nu impreuna cu sotia decedata, deci putea sa faca ce vrea cu el/
Multumesc si o zi buna!
Buna ziua!Am castigat procesul cu unul din copii sotului meu din prima casatorie , sot care este decedat si acum au facut apel in termen de 30 zile. Mai pot face ceva la apel, adica mai pot schimba hotararea pe care am primit-o eu?Multumesc!
Buna ziua!Am o problema urgenta si grea! Mi s-a dat de la cel care a zidit cavoul o factura de materiale care se pare ca e a unei societati de confectii. Eu am prezentat-o la judecatorie alaturi de celelalte acte ca am facut inmormantarea la tatal meu vitreg. Ce pot face acum , de unde sa stiu eu ce societate are un necunoscut? Ce sunt de la garda sa-i intreb pe toti care mi-au dat bonurui daca aia e societatea lor sau nu?
Actiune in simulatie
roryana
Am avut grija de tatal meu vitreg 3 ani si mi-a facut act de vanzare - cumparare cu clauza de intretinere acum 3 ani; a decedat acum 6 luni iar copii din prima ... (vezi toată discuția)
Mostenire
daniela ciocoiu
Buna ziua,
As dori o informatie, sper ca am nimerit unde trebuie.
Am o matusa, sora a mamei mele, care nu a avut copii si se intereseaza de situatia ei, ... (vezi toată discuția)