avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Actiune in simulatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Actiune in simulatie

Am avut un proces cu copii unchiului meu decedat avand ca obiect. actiune in simulatie. Am castigat procesul, am avut martori ca eu am ingrijit decedatul, i-am facut pomeni, inmormantarea, am avut martori in acest sens si acte doveditoare, si mi s-a dat hotararea favorabila mie lor respinganu-le ca nentemeiata. Ei nu au avut nici un act , numai doi martori care s-au incurcat in declaratii , care nici nu au fost la pomeni, inmormantare etc, dar au fost platiti.Hotarareas-a datcu drept de apel in termen de 30 zile de la comunicare. Mai pot sa faca ceva la apel in caz ca ma dau in judecata iar?
Mie mi s-a vandut de catre unchiul meu un apartament cu act de vanzare - cumparare la notariat incheiat cu clauza de intretinere, deoarece copii lui nu dadeau pe la el , nu aveau grija de el, apartamentul fiind al lui exclusiv nu impreuna cu sotia decedata, deci putea sa faca ce vrea cu el/
Multumesc si o zi buna!
Cel mai recent răspuns: aura2014 , utilizator 17:56, 18 Aprilie 2014
Da, mai pot. Să se zbată ca peştele pe uscat. Asta, dacă afirmaţiile dumneavoastră conţin realitatea.

Multumesc, desigur ca afirmatiile mele sunt reale si multumesc lui Dumnezeu ca dreptatea iese deasupra .
Buna ziua!Am castigat procesul cu unul din copii sotului meu din prima casatorie , sot care este decedat si acum au facut apel in termen de 30 zile. Mai pot face ceva la apel, adica mai pot schimba hotararea pe care am primit-o eu?Multumesc!
Buna ziua!Am o problema urgenta si grea! Mi s-a dat de la cel care a zidit cavoul o factura de materiale care se pare ca e a unei societati de confectii. Eu am prezentat-o la judecatorie alaturi de celelalte acte ca am facut inmormantarea la tatal meu vitreg. Ce pot face acum , de unde sa stiu eu ce societate are un necunoscut? Ce sunt de la garda sa-i intreb pe toti care mi-au dat bonurui daca aia e societatea lor sau nu?
Buna ziua!
Revin cu subiectul de dinainte , va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns pentru factura respectiva!Va multumesc din suflet!O zi buna!

Alte discuții în legătură

Actiune in simulatie roryana roryana Am avut grija de tatal meu vitreg 3 ani si mi-a facut act de vanzare - cumparare cu clauza de intretinere acum 3 ani; a decedat acum 6 luni iar copii din prima ... (vezi toată discuția)
Mostenire daniela ciocoiu daniela ciocoiu Buna ziua, As dori o informatie, sper ca am nimerit unde trebuie. Am o matusa, sora a mamei mele, care nu a avut copii si se intereseaza de situatia ei, ... (vezi toată discuția)
Ajutor de deces - pensionar mai dariusIII dariusIII am avut un unchi pensionar mai. in luna ianuarie a decedat si eu am suportat toate cheltuielile legate de inmormantare si pomeni. el a fost divortat in urma cu ... (vezi toată discuția)