avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Aviz si agrement tehnic????
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Aviz si agrement tehnic????

Buna ziua,
Va rog mult sa ma lamuriti. Reprezint o firma din Rep. Moldova care urmeaza sa exporte in Romania cofraje termoizolante din polistiren expandat, elemente decorative din polistiren expandat si diverse figuri, semne (la comanda). Intrebarea mea este, daca noi trebuie sa primim aviz si agrement tehnic din Romania sau este valabil agrementul tehnic din Rep. Moldova? Daca este nevoie de cel din Romania, va rog frumos sa-mi scrieti cum ar trebui sa procedam.
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 21:28, 11 Mai 2010
b]Ciobanu_Mihaela a scris:
Reprezint o firma din Rep. Moldova care urmeaza sa exporte in Romania cofraje termoizolante din polistiren expandat, elemente decorative din polistiren expandat si diverse figuri, semne (la comanda). Intrebarea mea este, daca noi trebuie sa primim aviz si agrement tehnic din Romania sau este valabil agrementul tehnic din Rep. Moldova? Daca este nevoie de cel din Romania, va rog frumos sa-mi scrieti cum ar trebui sa procedam.

Buna ziua,
In Romania, punerea pe piata a materialelor de constructii nu se poate face fara un Aviz tehnic de specialitate si fara Agrementul Tehnic eliberat de Comisia Nationala de Agrement tehnic.
Agrementul din RM nu este valabil pe teritoriul RO.
Pentru informatii vedeti:
[ link extern ]
[ link extern ]

Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare societate Ciobanu_Mihaela Ciobanu_Mihaela Dorim sa infiintam un SRL in Romania, mai exact in Bucuresti. Activitatea va fi producerea cofrajelor termoizolante din polistiren expandat, neopor, diverse ... (vezi toată discuția)
Certificate constatatoare persoane juridice strãine - necesitã legalizare sau supralegalizare? ContSters22096 ContSters22096 o sc are 2 actionari, persoane juridice: - una cu sediul in cipru - una in Rep. Moldova. daca la diverse autoritati se solicita certificate constatatoare ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean ucranian alsantcalsan alsantcalsan Buna ziua. Stiti cumva care sunt demersurile pentru angajarea unui cetatean ucrainian care nu are permis de sedere sau de munca ? M-ar interesa institutile la ... (vezi toată discuția)