avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... coasigurat
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

coasigurat

sotia este in pensie de boala
sotul iese din somaj de ce acte am nevoe si de
unde
Cel mai recent răspuns: Muresan Felicia , utilizator 18:20, 21 Mai 2010
Va rog sa va confirmati contul si totodata sa precizati care este pozitia dvs. fata de "sotul" si "sotia" din continutul postarii?
Vreti sa spuneti daca sotul poate fi coasigurat,cand sotia este in pensie de boala?
da
Da.Puteti fi coasigurat,daca sotia este in pensie de boala.Pentru intocmirea dosarului,mergeti la casieria spitalului din localitatea de domiciliu cu:copie dupa cuponul sotiei,copie dupa actul de identitate a sotiei,copie dupa actul dvs de identitate,adeverinta de la sectia financiara(fisc)pentru dvs., copie dupa certificatul de casatorie si sotia va trebui sa completeze o declaratie tip,cum ca este de acord sa fiti coasigurat(adeverinta se elibereaza de cel care primeste dosarul).
Ultima modificare: Vineri, 21 Mai 2010
Muresan Felicia, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt pensionar de invaliditate, sotia poate fi coasigurat? ContSters232985 ContSters232985 Buna ziua, Sotia unui pensionar pe caz de boala poate beneficia de asigurare de sanatate? daca da, ce trebuie facut ca sa devina coasigurata? multumesc (vezi toată discuția)
Cnas vasiletudurean vasiletudurean Buna ziua.Daca sotul este pensionat de boala gr.2 si sotia este casnica,ea are dreptul sa primeasca card de sanatate?va multumesc. (vezi toată discuția)
Scutire cas unouno unouno Buna ziua. V-as ruga sa ma ajutati daca se poate. Am 61 de ani fara servici,fara nici un venit.Sotia are pensie de boala sub 400 lei.Eu pot cumva beneficia de ... (vezi toată discuția)