avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale control garda financiara
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

control garda financiara

Imi poate spune cineva, daca este stipulat in vreo lege sau regulament, la cat timp dupa un control, garda financiara poate efectua urmatorul control?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adrian Voican , Avocat 07:48, 12 Mai 2010
Buna ziua.Nu exista nici un act normativ in care sa fie prevazut acest termen

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este obligata garda financiara sa comunice masurile dispuse in urma sesizarii? gabinemo gabinemo Buna ziua, in data de 18.08.2011 am facut o reclamatie la Garda Financiara, prin care reclamam constructorul ca a facut evaziune fiscala. ... (vezi toată discuția)
Garda financiara ContSters75393 ContSters75393 Buna ziua.De la infiintarea unui srl cu principal domeniu de activitate magazin mixt care ar fi perioada la care ar trebui sa ma stept la un control din ... (vezi toată discuția)
Ore maxime pentru carzi in spitale alexdante alexdante salut ! sunt nou aici si am o intrebare care m-a determinat sa mi creez un cont. Sper sa gasesc raspunsul pe acest forum. intrebarea mea este urmatoarea: are ... (vezi toată discuția)