Buna ziua,
Am urmatoarea situatie: in data de 08.02.2010 am angajat o persoana cu contract de munca pe durata ndeterminata si norma intreaga. La angajare a dat o declaratie pe propria raspundere, ca are carnet de munca si urmeaza sa-l prezinte cand va fi eliberat de catre ITM Bucuresti. Luna aceasta s-a trezit si salariatul meu sa prezinte carnetul de munca, dar la ultima inregistrare ii scrie: ,,schimbat locul functiei de baza", iar data schimbarii este de 05.03.2010. In aceasta perioada, salariatul a fost prezent zilnic, la programul normal de 8 ore/zi. Ce ar trebui sa fac pentru a rezolva corect si legal situatia?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri
Camelia
Are doua locuri de munca si cu acea data a ales functia de baza la unitatea dv. De la data angajarii la dv. si pana la data 05.03 functia de baza a fost la vechea unitate.
Cum "impaca" cele doua locuri de munca este problema lui, legislatiei ii permite.
Multumesc pentru raspuns, dar problema mea era vis-a-vis de suprapunerea celor doua contracte pe timp de o luna (februarie mai exact), timp in care salariatului i s-a acordat deducere personala din doua locuri. Imi e teama sa nu am probleme la ITM atunci cand voi prezenta carnetul de munca.
Inspectoarea de la ITM ar trebui sa faca prima inregistrare cu data de 08.02.2010. Ori in carnet apare abia cu data de 05.03.2010 schimbat functia de baza la alt loc de munca. Mentionez inca odata ca la angajare salariatul ne-a dat declaratia pe propria raspundere cum ca a incetat raporturile de munca prin demisie de la vechiul loc de munca. In carnetul de munca nu ar fi trebuit sa-i apara si acest fapt - incetarea contractului conf. art. 79 (1) CM? Este suficienta doar inregistrarea pe care cei de la ITM au facut-o, adica schimbat locul functiei de baza? Exista stampilele ITM-ului. Imi cer scuze daca ma repet si insist, dar nu am mai avut astfel de situatie si as vrea sa-i depun omului cartea la ITM Ilfov.
Multumesc pentru intelegere.
-schimbarea locului functiei de baza nu inseamna incetarea cim la fostul loc de munca, dar este suficienta pentru a va afla in legalitate...aceasta situatie arata ca angajatul are doua servicii in acelasi timp ceea ce este legal.
-problema va fi pe luna februarie, dar nu e greseala dumneavoastra, ci salariatul va aveo o problema, probabil va trebui sa returneze deducerea si sa faceti rectificative la declaratiile ce decurg din statul de plata...
Nu are cum sa va refuze primirea carnetului de munca ... de la data de 05.03.2010 veti trece in carnetul de munca preluat prin schimbarea functiei de baza ....eu am avut astfel de cazuri si asa au fost rezolvate.