avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionar si administrator al unei societati comerciale
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionar si administrator al unei societati comerciale

Daca eu sunt pensionar, am voie sa fiu administrator de societate comerciala? E legal?:closedtopic::rtfm:
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 16:31, 12 Mai 2010
Da, nu exista nicio interdictie in acest sens.
silvina a scris:

Daca eu sunt pensionar, am voie sa fiu administrator de societate comerciala? E legal?:closedtopic::rtfm:

DA,ca asociat numit administrator
DA,ca angajat doar daca aveti pensie la limita de varsta,sau pensie grad 2.
Nu ati precizat categoria de pensie de care beneficiati. Daca sunteti pensionar de invaliditate gradul I sau II, nu puteti cumula veniturile din pensie cu cele rezultate din activitatea de administrator al unei societati comerciale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator de firma vreau sa ma pensionez valy_xenon valy_xenon Buna ziua, Ma numesc Vlad Ditu si sunt administratorul unei firme de consultanta cu doi angajati: eu si contabilul. Am 53 de ani si peste 30 de ani vechime. ... (vezi toată discuția)
Drept infiintare pfa si drept de munca sorina_h2004 sorina_h2004 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca o persoana care a avut o societate pe actiuni care a fost lichidata in urma cu cativa ani are dreptul de a infiinta PFA ; ... (vezi toată discuția)
Ref. decizie incetare cim vs decizie pensie limita varsta gina2010 gina2010 Buna ziua, ii sunt afectate cu ceva drepturile (pensia) daca firma la care lucreaza tatal meu, la primirea deciziei ptr limita de varsta (mai 2012) nu i-a ... (vezi toată discuția)