Pe cine afecteaza? Pe cei care deja suntem pensionati anticipat? In iunie intra in vigoare iar eu in iulie termin acei ani de anticipare.... Cum ma va afecta acest lucru? Stie cineva? Multumesc mult pentru raspunsurile dumneavoastra!
1. Incepand cu 1 iunie s-ar putea sa nu se mai primeasca dosare de pensie anticipata (inclusiv partiala).
2. Pe dvs. nu va afecteaza deoarece din iulie pensia anticipata se transforma in pensie de limita de varsta.
3. Se pare ca, de la 1 iunie, se va modifica valoarea punctului de pensie, in minus cu 15%(!?).
Cei care sunt deja beneficiari de pensie anticipata / anticipata partiala nu vor fi afectati. De la 01.06.2010 nu se mai primesc cereri pentru acordarea acestor categorii de pensie.
Pensii anticipate
stefma
daca am depus dosar de pensionare anticipata si nu am inca decizia exista riscul sa nu mai vina ? Ce inseamna in contextul actual inghetarea pensiilor ... (vezi toată discuția)
Pensii 2010
VALIS\\
Am in cimpul muncii 36 de ani vechime ,virsta de 56 ani si dupa noua lege a pensiilor anticipate pot sa mai beneficiez dupa data de 1 iunie 2010 de pensie ... (vezi toată discuția)