avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... stagiu de cotizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

stagiu de cotizare

buna ziua,
as dori si eu un raspuns la problema mea mea,
urmeaza sa intru in concediu de ingrijire si crestere copil pina la 2 ani dar in judetul unde trebuie sa depun dosarul imi trebuie pe linga celelalte acte si stagiul de cotizare.firma la care am lucrat are sediul social in bucuresti iar noi suntem un punct de lucru din alt judet,iar ca sa obtin acest stagiu de cotizare trebuie facuta cerere la casa de pensii din bh iar acestia o trimit mai departe la bucuresti.,si aceasta dureaza 2-3 saptamani.daca depasesc cele 60 de zile lucratoare pt depunera dosarului mai primesc indemnizatia de crestere si ingrijire copil pina la 2 ani?sau exista o procedura prin care pot primi acel stagiu de cotizare mai repede? in speranta ca voi primi un raspuns va multumesc
Cel mai recent răspuns: Bruta , utilizator 13:01, 12 Mai 2010
Este foarte simplu:
1 - faceti o cerere catre director (sediul social din bucuresti) prin care solicitati CIC incepand cu data de......
2 - solicitati Adeverinta - Tip cu stagiul de cotizare (ANEXA 4 la normele metodologice de aplicare OU 148/2005

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cic orca orca Am o situatie mai delicata si as vrea un sfat. In conditiile in care am o angajata care are un stagiu de cotizare de 10 luni si 28 de zile, deci fara stagiu ... (vezi toată discuția)
Cic agata61 agata61 Fiica mea lucreaza din 14.10.2009 si urmeaza sa nasca in jurul datei de 17.09.2010. Intrebarea mea este:in cazul in care nu beneficiaza de CIC, si isi da ... (vezi toată discuția)
Cic_tata_incetare cim in cele 42 de zile de concediu obligatoriu ale mamei Daniel Shneker Daniel Shneker Buna seara, Mutumesc pentru toate informatiile obtinute din lectura spetelor prezentate. Sotia mea va naste la mijlocul lui ianuarie 2010. Apoi va intra ... (vezi toată discuția)