avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Chiar asa?
Discuție deschisă în Executare silită

Chiar asa?

Am o prietena care a fost disponibilizata in luna aprilie de la o societate la care salariul era virat pe card .Pe acel card a avut si niste bani 5000 roni (descoperire) .Acum a aflat ca o banca i-a facut blocare de card si conturi la toate bancile din tara iar cand s-a dus sa-si ridice platile compensatorii a vazut ca nu are nici un leu iar cardul e blocat La o discutie cu un ofiter de credite i s-a spus ca i se vor oprii toti banii pentru ca mai are de luat 2 transe din platile compensatorii plus salariile si ajutorul de somaj.Intrebarea e se poate sa-i opreasca toti banii sau conform legislatiei in vigoare numai max 1/2 din venituri?
Cel mai recent răspuns: Septimiu Bujgoi , Consilier juridic 22:14, 12 Mai 2010
buna seara,
discutiile verbale cu reprezentantii bancii nu au nici o valoare. Prietena dumneavoastra ar trebui sa inainteze o petitie bancii in care sa solicite explicatii pentru blocarea cardului si apoi, in functie de raspuns fie sa corespondeze cu banca pentru a solutiona problema fie sa apeleze la un avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog o clarificare daca se poate avizata ianos ianos Am fost disponibilizata in luna aprilie si eu luam salariul pe un card de la o banca comerciala din tara Platile compensatorii si ajutorul de somaj urma sa le ... (vezi toată discuția)
Rata banca genyus genyus Buna ziua. am si eu o problema cu o intrebare.. sotul meu are o rata la banca BCR si nu a mai platit'o de anul trecut din mai pt ca am avut niste probleme ... (vezi toată discuția)
Ce abuzuri comit firmele de recuperare creante? katalyn84 katalyn84 Am facut o descoperire de card pe 3 salarii la BRD prin 2004-2005 ,de atunci am folosit si acoperit suma disponibila de 2 ori pana 2012. La ultima descoperire ... (vezi toată discuția)