avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Va rog o clarificare daca se poate avizata
Discuție deschisă în Executare silită

Va rog o clarificare daca se poate avizata

Am fost disponibilizata in luna aprilie si eu luam salariul pe un card de la o banca comerciala din tara Platile compensatorii si ajutorul de somaj urma sa le primesc pe acel card de debit.Oalta banca comerciala m-a executat silit iar executorul a cerut bancii unde am cardul sa-mi retina suma respectivaiar banca mi-a blocat cardul iar eui nu stiu nici suma nici cati bani mi-au fost virati pe card iar despre ajutorul de somaj aceeasi problema.Are banca dreptul sa-mi opresca de pe card banii din plati compensatorii si din somaj?Dupa cate stiu eu comform cpciv nu se pot retine bani din plati compensatorii sau din somaj Va rog un raspuns avizat si daca se poate un sfat cum sa procedez. Mentionez ca am facut o groza de drumuri la banca si la executor si...a ramas ca-n gara
Cel mai recent răspuns: KLMN , utilizator 22:21, 22 Iunie 2010
Nu sunt de specialitate, dar cred ca va pot confirma ca nu au voie sa va opreasca din platile compensatorii sau din somaj. Executorul respectiv nu avea cum sa stie ca pe cardul respectiv v-au intrat banii din somaj si plati compensatorii. Mergeti la executor si lamuriti problema. In caz ca nu gasiti intelegere puteti merge in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chiar asa? ianos ianos Am o prietena care a fost disponibilizata in luna aprilie de la o societate la care salariul era virat pe card .Pe acel card a avut si niste bani 5000 roni ... (vezi toată discuția)
2 propiri de acelasi executor theeyebt theeyebt Buna ziua ! Am o intrebare cat la suta din salar poate un executor sa imi opreasca din cate stiu eu 30 % sau maixim 50 %? Acum 20 de zile am primit ... (vezi toată discuția)
Problema poprire RainhardCristian RainhardCristian Buna seara, am o problema cu o poprire si nu mai stiu cum sa procedez, doresc daca se poate o lamurire in acest caz. Incepand cu luna septembrie anul trecut ... (vezi toată discuția)