avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale plata factura telefon mobil de societate aflata in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

plata factura telefon mobil de societate aflata in suspendare

Va rog aveti amabilitatea de a imi raspunde, pentru o societate comerciala aflata in suspendare pe o perioada de 3 ani, care la data prezentei figureaza cu o factura restanta la o societate de telefonie mobila care face presiuni de plata, emisa din 2008, in ce conditii poate fi platita?

Societatea nu desfasoara nici un fel de activitate si a depus bilantul contabil 2009 cu activitatea suspendata la ONRC. In conditiile in care face plata se inregistreaza operatiuni pe 2010 !!!???
Cel mai recent răspuns: Mihaiela Dragomir , Avocat 12:18, 12 Mai 2010
nu se poate inregistra plata in contabilitate avand activitatea suspendata. factura poate fi platita de catre asociat sau administrator personal direct la casieria societatii de telefonie mobila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare activitate firma paulpaul paulpaul Buna ziua! Doresc sa deschid procedura de suspendare a activiatii societatii,stiu ca trebuie sa merg la ONRC si apoi la Administratia financiara pentru a ... (vezi toată discuția)
Incetare activitate srl cu asociat unic nina_2005ro nina_2005ro Buna ziua, va rog sa ma sfatuiti si pe mine ce e mai bine sa fac in urmatoarea situatie: Sunt asociat unic si administrator al unei SRL micro, am 2 ... (vezi toată discuția)
Trecere autovehicol de pe pj pe pf m1rcea m1rcea Salut! Am un autoturism, luat pe persoana juridica, in decembrie 2006, achitat la livrare. Insa, in iunie 2008 am declarat societatea comerciala ca fiind ... (vezi toată discuția)