avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal transmitere de date
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal transmitere de date

As vrea sa stiu daca si modificarile de salariu se transmit prin revisal, deoarece cineva care se ocupa de revisal mi-a zis ca nu trebuie si se transmit doar modificarile de functie si incepere/incetare de CIM.
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 12:40, 12 Mai 2010
pentru modificarile de salar nu se face revisal
nu se transmite revisal la majorarea sau micsoarea salariului, se face numai act aditional care se depune la ITM, programul de revisal se foloseste doar la inregistrarea CIM respectiv incetare de contract!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotararea guvernamentala nr 161/2006 simona.elisa simona.elisa buna ziua, Ce parere aveti de modificarea HG161/2006- CU PRIVIRE LA REGISTRU DE EVIDENTA A SALARIATILOR? eu nu am prea inteles, cei drept sunt la inceput in ... (vezi toată discuția)
Modificare contract de munca minor theoc theoc ce trebuie facut de catre angajator, daca minorul angajat a ajuns la majorat? care este termenul de transmitere la itm a modificarilor ... (vezi toată discuția)
Hg 37/2010 bvr bvr Buna ziua! Cum interpertati hg 35/2010 privind inregistrarea contractelor individuale de munca in registrul de evidenta al salariatilor cu cel putn o zi ... (vezi toată discuția)