avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajata primarie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajata primarie

Sunt angajata intr-o primarie , timp de 2 ani am beneficiat de indemnizatie crestere copil , dupa revenirea la locul de munca ( timp in care s-a modificat salariul minim pe economie si s-au acordat diverse majorari salariale ) am revenit tot cu salariul avut inainte de cei doi ani .
As dori sa stiu daca acest lucru este normal ,daca se specifica in ceva lege acest lucru si care ar fi aceasta .
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 22:34, 12 Mai 2010
Nu, nu este normal. Conform legii 330/2009, la revenirea din concediul de crestere a copilului in varsta de pana la 2 ani, salariata va primi acelasi salariu de baza cu al unei persoane numite intr-o functie/post similar cu cel detinut inainte de intrarea in CIC...Deci, daca la intrarea in CIC erati, sa zicem, referent, clasa III principal 1, dupa CIC ar trebui sa vi se dea salariul de baza detinut de un alt referent III principal 1 la data cand vi se face reincadrarea...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent - revenire din concediu ingrijire copil cameliaf cameliaf Buna ziua , trebuie sa dau un raspuns maine legat de salariul cu care am incadrat o persoana dupa o reintoarcere din CIC si precis ca ma va actiona in ... (vezi toată discuția)
Reincadrare personal contractual conform legii nr. 284/2010? AditzuA AditzuA Daca in 2009 eram incadrat la o institutie publica pe functia de referent, gr. III, iar prin Legea 330/2009 s-a eliminat gradul III dar un articol din lege ... (vezi toată discuția)
Doresc sa stiu daca incadrarea pe care o am este buna LAZAR MONICA LAZAR MONICA SUNT FUNCTIONAR PUBLIC LA IMPOZITE SI TAXE, PE FUNCTIA DE REFERENT ASISTENT CLASA III TREAPTA II CLASA II SI AM UN SALAR DE INCADRARE 766LEI .AM ABSOLVIT ... (vezi toată discuția)