avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozitul pentru imobil
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozitul pentru imobil

Sunt pensionata pe caz de boala, am un certificat de handicap conform caruia sunt scutita de impozitul pe casa. Am 2 copii, unul student si altul liceean, care sunt in acest moment in intretinerea mea deoarece nu sunt angajati, (ei urmand cursuri de zi), sunt divortata si copii au ramas cu mine, iar casa este acum pe numele meu si a lor. Eu nu platesc impozit, dar copii mei (majori, dar in studii inca) care nu au nici un venit, trebuie sa-si plateasca partea lor de impozit, sau nu? Daca nu, atunci in baza carei legi? Cu mii de multumiri pentru ca existati si ajutati in acest mod. Felicitari si tineti-o tot asa.

Alte discuții în legătură

Scutire impozit pe casa Niculae Cristiana Niculae Cristiana In urma unui divort casa imi revine mie 50 % si celor 2 copii celelalte 50 %. Eu am scutire pe impozit, pt. ca am certificat handicap accentuat. Pt. cealalata ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie alimentara dupa varsta de 18 ani!!!!!! puscasu_marin2001 puscasu_marin2001 Buna ziua! Parintii mei au divortat din anul 1999, iar eu impreuna cu sora mea am ramas in grija mamei, tatal fiind obligat prin lege sa plateasca o pensie ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere major sinzi92 sinzi92 Parintii mei sunt in divort si separati in fapt, iar tatal meu o are in intretinere pe sora mea minora. Pot sa cer pensie de intretinere, fiind studenta in ... (vezi toată discuția)