avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale scutire impozit pe casa
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

scutire impozit pe casa

In urma unui divort casa imi revine mie 50 % si celor 2 copii celelalte 50 %. Eu am scutire pe impozit, pt. ca am certificat handicap accentuat. Pt. cealalata parte de 50 la suta, copii mei platesc impozit sau sunt scutiti? mentionez ca unul este elev , la liceu si celalalt este student la zi la o facultate acreditata.l Cei fara venituri, cum sunt cei 2 copii ai mei, platesc impozit, sau sunt scutiti deoarece nu au nici un venit, ei fiind , repet, in studii?. Cu mii de multumiri ca existati.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:38, 27 Februarie 2010
nu platesc pentru ca sunt in grija dvs
Facilitatea scutirii partiala/totala impozit,opereaza strict in favoarea persoanei detinatoare a certificatului medical

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire taxe persoana cu handicap trifoicupatrufoi trifoicupatrufoi In primul rand multumesc celor catre o sa-mi raspunda.Mama mea are gradul de handicap avansat ,din luna iulie 2010,de ce facilitati si scutiri de taxe ... (vezi toată discuția)
Scutire de plata impozitului pe cladire si autoturism pentru parintii copiilor cu handicap vera58 vera58 \"Noile prevederi arată că părinţii copiilor cu handicap grav sau accentuat şi ai celor cu gradul I de invaliditate vor fi scutiţi de plata impozitului ... (vezi toată discuția)
Persoana handicap accentuat gr. 2 - scutire impozit fanboss fanboss Buna ziua,intrebarea mea este daca mama a decedat persoana cu handicap gr.2 beneficiaza de scutirea platii impozitului pe cladiri catre taxe si impozite avand ... (vezi toată discuția)