avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren unic,reg agr 1986-1990, doua persoane detin ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren unic,reg agr 1986-1990, doua persoane detin acelasi loc??? E posibil??

Am cerut la primarie extras din reg agr 1980-1990 pt nr de rol....Am primit extras din 1986-1990 pe numele...X care fig cu gospodarie indiv,cu toti membrii familiei,casa suprafata construita ....mp si teren curti 10 ari. Dar mai era atasat la acest raspuns inca o copie a reg agr 1986-1990 care la capul gospodariei era trecuta o alta persoana care nu mai locuise acolo din 1974 si care avea alt nr de rol in aceeasi comuna dar la alta adresa!! E posibil ca a 2 persoana sa detina 2 roluri?? Din ce am auzit rolul in reg agr e unic. Si care este termenul de pastrare a chitanta care atesta plata impozit intr-o primarie? Dar acte despre infiintarea si desfiintarea unui rol?? Si daca nu la primarie le pot gasii in arhive nationale??:stunned::stunned::">

Alte discuții în legătură

Raspuns primar= ba e alba ba e neagra? ce parere aveti? julius.jr julius.jr in 1991 un consilier local, viitor si actual primar, se declara succesor legal,si* vinde*o mostenire nedezbatuta desii in realitate existau 6 most adevarati. ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de ordin prefect art.23 din legea 18/1991? julius jr julius jr in 1965 am construit o casa cu perete comun cu cea a parinti mei.am fost 6 copii. in 1973 mama moare si la 2-3 luni dupa moartea ei tata s-a recasatorit si a ... (vezi toată discuția)
Raspuns evaziv!! unde mai pot gasii aceste acte??? julius.jr julius.jr Am cerut la o primarie o copie dupa reg agr. anii 1980-1990,un istoric de rol fiscal,si o dovada despre desfiintarea unui rol! Si am primit copie reg agr ... (vezi toată discuția)