avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... raspuns primar= ba e alba ba e neagra? ce parere aveti?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

raspuns primar= ba e alba ba e neagra? ce parere aveti?

in 1991 un consilier local, viitor si actual primar, se declara succesor legal,si* vinde*o mostenire nedezbatuta desii in realitate existau 6 most adevarati. Mostenirea era de la bunicul lui, deci parintele lui era un ul din cei 6 copii ai bunic.Doar ca unu dintre ei mai si construise acolo,si era trecut in reg agr cu nr de rol si gospodarie individuala. Acesta a facut cerere la primarie pentru adeverinta rol anii 1980-1990. Primeste raspuns: Va aduc.....ca numitul... fig in reg agr..vol ..din 1964 pina in 1969 la fila... Si pina in anul 1980 la fila... ca membru al gosp numitului...in calitate de...!:stunned: stiind ca nu asta e adevarul acel mostenitor merge la politie si rezulta cercetare penale pt distrugere. Ca sa faca dovada ca nu a distrus nimic Primarul vinzator depune la dosar penal raspunsul care scoate adevarul:-la fila nr...reg agr vol...din anii 1985-1990 fig cu gosp indiv numitul.....!:Osi aici spune adevarul,adica este cel care a construit acolo si era trecut in reg agr in 1990! credeti ca asta il favorizeaza cumva pe acel mostenitor care a construit acolo,si pe ceilalti, care nu au beneficiat de drepturile lor datorita primarului? astept parerile Dvs cu nerabdare! Multumesc;)
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 11:56, 24 Aprilie 2010
Mostenirile sunt incilcite tare! :stunned:cel mai bine e sa va adresati unui avocat de pe raza dvs. teritoriala si sa aratati si actele existente, in vederea analizarii lor, raportat la disp. legale. Un alt aspect e acceptarea in termenul legal a mostenirii, tacita sau expresa( in cazul dvs. se aplica doar prima).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren unic,reg agr 1986-1990, doua persoane detin acelasi loc??? e posibil?? julius.jr julius.jr Am cerut la primarie extras din reg agr 1980-1990 pt nr de rol....Am primit extras din 1986-1990 pe numele...X care fig cu gospodarie indiv,cu toti membrii ... (vezi toată discuția)
Revendicare imobiliara julius jr julius jr ion si ioana au 6 copii. fiecare pleaca la casa lor pe rind.cu ion si ioana ramine fata nr5 cu sotul.acestia construiesc o casa a lor cu perete comun cu ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de ordin prefect art.23 din legea 18/1991? julius jr julius jr in 1965 am construit o casa cu perete comun cu cea a parinti mei.am fost 6 copii. in 1973 mama moare si la 2-3 luni dupa moartea ei tata s-a recasatorit si a ... (vezi toată discuția)