ion si ioana au 6 copii. fiecare pleaca la casa lor pe rind.cu ion si ioana ramine fata nr5 cu sotul.acestia construiesc o casa a lor cu perete comun cu locuinta lui ion si ioana. fiind in vremurile trecute casa este trecuta in reg.agr. ca gospodarie individuala. in 1973 ioana decedeaza. la doua luni dupa aceea ion se insoara si pleaca la victoria. nu se deschide succesiune dupa deces ioana. fata nr5 ramine sa locuiasca in casa construita de ea+casa parinteasca cu acordul celorlalti copii. in 1988 din cauza unor probleme de sanatate se muta din localitate. rol in reg agr ramine. in 1993 afla ca cineva sa instalat in casa ei.merge sa vada care etreaba dar este data afara din curtea casei fara menajamente de asa-zis cumparator, de fapt prieten cu primarul loco care a facut un act ,,caritabil'' pt cel care-l gazduise in perioada facultatii. am uitat ceva important:- primarul este nepot lui ion, fiul fetei nr 2. fata nr 5 face o sumedenie de demersuri pt a putea recupera cei apartine, dar cum toate trec pe la PRIMAR adica pardon;::P:(( BENEFICIAR va inchipuiti ce raspuns a primit. dar cum exista o lege divina asa zisul #-ocumparator nu poate definitiva actele si da mostenitorii in judecata pt recunoastere:(( de aici situatia se complica::stunned: succesiune nedezbatuta,pareri diferite,tergiversari si raspunsuri evazive din partea primar.deja un av schimbat,al doilea platit cu mult in avans,si nu se vede prea mult entuziasm din partea lui dupa o intilnire cu partea adversa#-o#-o#-o am ajuns si la fundul sacului si la limita rabdarii. intre timp unu din most a decedat.va rog dati-mi u sfat: daca acum a recunoscut cel care a,,cumparat'' ca acolo erau intr-adevar 2 imobile avind perete comun, si primar ca fata nr 5 avea rol in reg agr,desii pina acum pri raspunsurile lui scrise nege acest lucru, credeti ca snsele de recuperare a casei si drept de mostenire este mai mare???:sorry::sorry::sorry: cu speranta ca nu v-am plictisit astept un raspuns!! imi vine sa emigrez in Congo,poate acolo CORUPTIA si traficul de infuenta nu se poarta!!!multumiri=D>=D>=D>
ba se poarta si in congo mai ceva ca in romanica noastra.. eu zic ca aveti sanse mari sa va castigati partea de mostenire dupa urma Ioanei.. inteleg ca Ion nu a decedat inca..ceea ce a facut nepotul lui Ion se cheama abuz de functie si este fapota penala.. alta mancare de peste..cred ca e de preferat sa va concentrati pe procesele civile ce le aveti.. daca aveti avocat, intrebati-l pe el, in legatura cu speta in cauza..d e aia il platiti si sa reprezinte in cauza si sa va raspunda la orice subiect legat de speta
multumesc Domnule Petre! in 1995 adecedat si Ion dar atunci era prea tirziu!!! nepotu era deja primar si taia si spinzura in toate terenurile agricoleX-( sint de acord ca cei mai mari vinovati sint fetele crescute in spiritul ortodox al oamenilor de la tara din perioada 1940-1950,ca nu au deschis succesiunea dupa ioana. bine nici na-u stiut ca una din ele va fi atit de mirsava si fiul ei va ajunge smecher sef primar.:P am facut plingere penala dupa ce am cerut primariei sa-mi elibereze o adev din care sa reiasa daca fata nr5 au avut rol si fig in reg agr. am primit un raspuns halucinant,,din 1964 pina 1969 la poz 100 si pina in 1980. sa facut un dosar penal dar cine are putere mai mare in politia din zona? eu#-osau primaruX-(? domnu de la politie nu numai ca nu si-a facut datoria in sensu ca nu a mers acolo unde eu ii aratasem ca poate gasii indicii care ar ajuta ancheta,nu mi-a chemat nici av la interogatoriu,desii acesta ceruse in scris acest lucru, a tinut dosar din 10-02-2009 pina la 29-01-2010 dar fara sa-si faca treaba.nu stiu ce sa mai cred,nu stiu ce sa mai fac,cred ca si av se teme de tot ce se intimpla pt ca desii toata lumea imi spune ca nu avem cum sa nu cistigam ce este al nostru, tare mi-e frica ca mafia locala va invinge:((:((avem martori ca tot ce zic este adev dar si primar are prieteni in tribunal! gref de sedinta care tipa si intimida niste femei care daca trece o gisca la mai putin de 50cm sar in sant si spun ,,buna ziua doamna gisca:O dupa sarbator pascale o sa revin la dvs in leg cu problema conductei. miine ma duc iar la parchet sa iauo adev ca dosar in lucru ca prouror intra in conced si noi pe 22-04-2010 avem perimare:"> va multumesc inca o data dl petre