avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Martorul are voie sa vada dosarul ?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Martorul are voie sa vada dosarul ?

Am fost citata ca martora, nu stiu din ce motiv, nu stiu de cine, si cand am fost la arhiva sa vad despre ce este vorba m-i s-a spus ca eu ca martora nu am acces la dosar! In urma cu un an facusem o sesizare dar daca este vorba de acea sesizare si nu imi mai aduc aminte exact cum am scris in sesizare, voi fi considerata ca martor micinos? Instanta va tine cont de faptul ca a trecut un an de la acel eveniment? Iar atunci nu stiam ca voi fi citata ca martora! Nu mai retin exact cum au decurs evenimentele!
Ultima modificare: Miercuri, 12 Mai 2010
doinitta, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters122901 , utilizator 18:52, 12 Mai 2010
Buna ziua.Daca ati depus o sesizare sunteti reclamanta dar nu martora, deci nu poate fi vorba de dosarul in care ati depus reclamatia.Este normal ca in calitate de martor sa nu aveti acces la dosar, iar atunci cand veti fi audiata trebuie doar sa declarati adevarul cu privire la imprejurarile despre care sunteti audiata.
Dosarul poate fi consultat doar de partile din proces.
La prezentarea in instanta,in calitate de martor,vi se vor aduce la cunostinta motivele citarii dvs. si urmeaza sa raspundeti ce cunoasteti despre situatie la intrebarile care va vor fi puse
La dosar au acces doar partile din dosar. Daca o sa mergeti ca martor si o sa spuneti ca nu stiti de ce va aflati acolo, instanta o sa va aduca la cunostinta obiectul dosarului, cine v-a propus ca martor si ce se asteapta de la dumneavoastra.
Fiti linistita, va veti aminti in sala, veti fi ajutata de presedintele completului, sau daca vedeti partile. Oricum, pe citatie sunt mentionate partile din proces. Poate pana la termenm, va veti aminti ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În calitate de martor, pot avea acces la declarația proprie din dosar? Dobra Roxana Dobra Roxana Bună ziua! Sunt citata ca martor la un proces început acum cinci ani. Nu am fost martor fizic la acele întâmplări, știu totul din ce mi-a povestit ... (vezi toată discuția)
Audiat buna ziua am primit acasa o citatie de la politie in calitate de audiat .nu stiu despre ce e vb are cineva idee ce inseamna pe citatie scrie ca sant chemat ... (vezi toată discuția)
Citatie de la politie tudorvlad tudorvlad BUNA ZIUA. IN CURSUL ZILEI DE IERI AM PRIIT O CITATIE DE LA ORGANUL DE POLITIE SA MA PRIZINT LUNI LA ORA 12:00.EU AM FOST CITAT IN CALITATE DE MARTOR DAR NU E ... (vezi toată discuția)