avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea pentru locuinte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea pentru locuinte

Buna ziua,

Imi puteti comunica va rog care este legislatia in vigoare pentru locuinte. Din ce stiu eu, anexa 2 din legea 114 s-a abrogat. Imi puteti da o varianta actuala a acestei legi?

Cine poate verifica modificarile care s-au adus in interiorul unui apartament si daca este ilegal dezafectarea unor pereti de bca(camara) ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:10, 12 Mai 2010
In cazul organizarii in asociatie de proprietari,L nr 230/2007
Autoritatea competenta in verificarea legalitatii modificarilor interioare,Disciplina in constructii,Directia Corp Control ,din cadrul primariei responsabile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea pentru locuinte bogdan_Asdasd bogdan_Asdasd Buna ziua, Imi puteti comunica va rog care este legislatia in vigoare pentru locuinte. Din ce stiu eu, anexa 2 din legea 114 s-a abrogat. Imi puteti da o ... (vezi toată discuția)
Achizitionare apartament prima casa cu modificare fara autorizatie de construire ContSters405252 ContSters405252 Buna seara, Urmeaza sa cumpar un apartament prin programul Prima Casa, s-au aprobat toate actele necesare si mai este de facut doar contractul de ... (vezi toată discuția)
Daramare perete care nu afecteaza structura de rezistenta dislexic dislexic Buna ziua, Am inteles ca a aparut o reglementare relativ noua conform careia orice modificare in apartament trebuie avizata/autorizata etc., sub sanctiunea ... (vezi toată discuția)