avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... legea pentru locuinte
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

legea pentru locuinte

Buna ziua,

Imi puteti comunica va rog care este legislatia in vigoare pentru locuinte. Din ce stiu eu, anexa 2 din legea 114 s-a abrogat. Imi puteti da o varianta actuala a acestei legi?

Cine poate verifica modificarile care s-au adus in interiorul unui apartament si daca este ilegal dezafectarea unor pereti de bca(camara) ?

Multumesc
Probabil va referiti la un apartament dintr-un bloc, da?
Pentru daramarea unui asemenea perete ar fi nevoie de un aviz de la Disciplina in constructii de la primarie. Un cadastru ulterior.....
Ar fi nevoie..... :)
Asociatiile de proprietari din blocuri functioneaza in conformitate cu Legea 230/2007. Textul integral al legii precum si alte acte aferente functionarii (mai mult sau mai putin) asociatiilor de proprietari il gasiti in primul topic al acestei sectiuni Documentatie aferenta asociatiilor de proprietari..
Daca va referiti la L 114, da aceasta este Legea locuintei, cautati ultima actualizare... Cred ca sunteti chirias intr-o locuinta de stat. Ei, in acest caz pentru orice modificare este necesar sa obtineti acordul proprietarului (daca lecturati contractul de inchiriere veti gasi sigur aceasta prevedere).
Daca sunteti proprietar, este altceva - urmariti post-ul d-nei @elga50.
Legea 114/1996 cu modificarile din 2008 am postat-o in Documentatie specifica asociatiilor de proprietari, tocmai pentru ca au aparut pe forum probleme si cu chiriasii ANL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea pentru locuinte bogdan_Asdasd bogdan_Asdasd Buna ziua, Imi puteti comunica va rog care este legislatia in vigoare pentru locuinte. Din ce stiu eu, anexa 2 din legea 114 s-a abrogat. Imi puteti da o ... (vezi toată discuția)
Asociatie de chiriasi wiliilie wiliilie Se poate infiinta o asociatie de chiriasi de catre cei care locuiesc in ANL-uri (vezi toată discuția)
Achizitionare apartament prima casa cu modificare fara autorizatie de construire ContSters405252 ContSters405252 Buna seara, Urmeaza sa cumpar un apartament prin programul Prima Casa, s-au aprobat toate actele necesare si mai este de facut doar contractul de ... (vezi toată discuția)