Maine am control de la ITM si vreau sa stiu daca in urma deciziei de concediere trebuia operat in cartea de munca desi am castigat procesul pe fond si s-a dispus reincadrarea mea !In acea perioada trebuia operate cartile de munca de alta angajata dar nu s-a facut iar acum va pica magareata pe mine ......ca eu trebuia sa-mi desfac contractul de munca........:))
Nu stiu ce sa fac........si inca ceva:in unitatea in care lucrez eu completez cartile de munca ,am dreptul sa-mi completez si cartea mea?
Multumesc.......
Este situatie de incompatibilitate ,de vreme ce exista decizia de concediere,nu poate fi invocata neoperarea de catre dvs in carnetele de munca
Da ,atata timp cat unitatatea beneficiaza de 1 singura persoana autorizata sa opereze in carnetele de munca
Da, trebuia operata in carnetul de munca incetarea raportului de munca si apoi anularea concedierii si reintegrarea ... aceste date le puteti inregistra si dvs , daca sunteti persoana imputernicita de a face aceste operatiuni ...
Puteti sa vi-l completati si dvs carnetul de munca ... aceeasi situatie am avut-o si eu , iar cei de la ITM nu au avut nimic de comentat cu privire la acest lucru.
In conditiile existentei deciziei prin care angajatorul a dispus responsabilitatea in sarcina dvs pentru operarea in carnetele de munca,este legala completarea si inregistrarea ,inclusiv in carnetul dvs de munca