avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... scrisoare pentru ridicarea carnetelor de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

scrisoare pentru ridicarea carnetelor de munca

aveti idee daca trebuie sa trimit scrisoare acasa angajatilor sa vina sa isi ridice carnetele de munca inchise la ITM? prin 2004 am avut un control de la insepectia muncii si mi-a dat ca masura obligatorie trimiterea de scrisori angajatilor. Voi ati patit asa ceva pana acum, nu stiu cum sa mai procedez cu cei care nu si-au ridicat carnetele de munca? ce sa fac cu ele?
Cel mai recent răspuns: habibi , utilizator 16:27, 16 Ianuarie 2007
daca la incetarea CM una din decizii(vizate de ITM) se inmaneaza fostului angajat nu e nici o problema.Recuperarea cartii de munca de la ITM este ,apoi,treaba angajatului.Eu asa procedez de ani de zile si nu am avut probleme...
O saptamana buna
merci de raspuns, eu spuneam de cartile de munca care sunt ridicate de la itm si sunt la sediul firmei


mercic
in mod corect cartile de munca se elibereaza de catre ITM doar titularului
Daca le aveti,nu e specificat nicaieri termenul de ridicare de catre titular
O zi buna
Ziceai ca controlul a fost in 2004....acum suntem in 2007....n-ai avut termen dat de control sau......?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incertitudine privind carnetul de munca anonim anonim La 03.09.2004 a, facut cerere catre angajator privind incetarea CIM cu acordul partilor;cererea mi-a fost aprobata. Carnetul de munca trebuie sa mi se ... (vezi toată discuția)
Cartea de munca Katze Katze Lucrez la o firma de 1 an si jumatate cu contract de munca, inregistrat la ITM Bucuresti, dar nici pana in acest moment cei de la personal nu mi-au facut carte ... (vezi toată discuția)
Carnet de munca cristian.turturean cristian.turturean Buna Ziua. Va rog frumos sa ma ajutati si sa ma sfatuiti cum trebuie sa procedez pentru a intra in posesia carnetului de munca. Concret, pe data de 26.02.2010 ... (vezi toată discuția)