avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nelamurire (sau nestiinta..)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nelamurire (sau nestiinta..)

Buna seara, am si eu o intrebare. Va rog nu radeti de mine, probabil pentru voi suna a prostie ceea ce voi intreba... Angajatii de la Posta Romana sunt considerati bugetari? Va intreb in legatura cu cei 25% care l-i se vor lua din salariu bugetarilor. Sora mea este postas undeva la tara si eu tot citesc ziarele si ma ingrozesc...si sotul ei este somer acum (si am inteles ca ii va scadea cu 15%)...Va rog sa ma credeti ca am plans cand am citit ziarele, nici nu imi vine sa o sun.... Oare si ei ii vor micsora salariul conform acestei legi?
Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:13, 13 Mai 2010
Din pacate este operator cu actionari Ministerul comunicatiilor si fondul proprietatea, deci probabil i se vor aplica masurile de reducere daca se vor aproba.
Multumesc pentru raspuns, desi recunosc ca acum sunt mult mai deprimata. Bineinteles, nu dar vina nici pe dvs. nici pe raspuns..e realitatea.
Dar posta nu este o Regie Autonoma? Asta ce inseamna?
Posta Romana este o Companie Nationala de stat, careia i se va aplica aceste masuri anuntate de catre Guvern....
Prin Hotarârea nr.371 din luna iulie 1998, Guvernul României a dispus transformarea R.A. Poşta Română în societate comercială, cu denumirea Compania Naţionala "Poşta Română" S.A.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unitate bugetara? magnum88 magnum88 O societate comerciala S.A. care are drept unic actionar consiliul local este unitate bugetara? Ma intereseaza referitor la art. din codul muncii care zice ca ... (vezi toată discuția)
Plati compensatorii ralu2008 ralu2008 buna seara. am urmatoarele intrebari: 1. pentru a primi plati compensatorii in urma desfiintarii postului la o unitate bugetara, persona trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Oug nr. 36/2011 - venit de completare? Mihaill Mihaill Buna ziua.Am o scurta intrebare:care sunt societatile la care se va aplica OUG 36/2011? (vezi toată discuția)