avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cabinet si farmacie veterinara
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cabinet si farmacie veterinara

am lucrat 4 ani ca asistent veterinar .as vrea sa imi deschid farmacie ,cabinet pet shop si frizerie canina.ca sa imi deschid trebuie sa colaborez cu un medic vet, trebuie sa il angajez sau e suficient contractul de colaborare?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:14, 13 Mai 2010
In raport de profilul cabinetului medical,aveti varianta incheierii contract colaborare sau CIM

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt tehnician veterinar si doresc sa deschid un cabinet veterinar uncetatean uncetatean Am facut scoala de tehnicieni veterinari si doresc sa deschid un cabinet.Doresc sa stiu exact ce pot face si ce drepturi am?As dori sa stiu daca un tehnician ... (vezi toată discuția)
Ordin 11/2013 privind dietele veterinare Razvan_Con Razvan_Con Buna ziua In urma acestui acest ordin al CMVRO depozitele veterinare au primit o recomandare clara (neprevazuta in acest ordin) cum ca nu mai au voie sa ... (vezi toată discuția)
Autorizarea functionarii pet-shop Carmen Tudorache Carmen Tudorache Buna ziua, Am inchiriat un spatiu comercial pentru a deschide un pet-shop, punct farmaceutic veterinar si cabinet veterinar si am aflat ca trebuie sa depun ... (vezi toată discuția)