avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Sunt tehnician veterinar si doresc sa deschid un ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Sunt tehnician veterinar si doresc sa deschid un cabinet veterinar

Am facut scoala de tehnicieni veterinari si doresc sa deschid un cabinet.Doresc sa stiu exact ce pot face si ce drepturi am?As dori sa stiu daca un tehnician veterinar poate obtine un atestat de libera practica si daca da la ce autoritate trebuie sa ma adresez?Ma intereseaza daca eu ca tehnician veterinar pot deschide o farmacie cu acte in regula?sau un pet shop?Stau in zona rurala.Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 18 Iunie 2015
uncetatean, utilizator
Cel mai recent răspuns: uncetatean , utilizator 07:27, 18 Iunie 2015
As dori sa stiu daca un tehnician veterinar poate obtine un atestat de libera practicasi daca da la ce autoritate trebuie sa ma adresez?
pot deschide pet shop si frizerie canina?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca sunt tehnician veterinar imi pot deschide farmacie veterinara? mihaela1905 mihaela1905 Buna ziua, Am vazut ca s-a mai discutat acest topic, dar intre timp a fost sters si nu am mai gasit raspunsul dat de d-voastra! Ma intereseaza daca eu ca ... (vezi toată discuția)
Cabinet si farmacie veterinara OVIDIU ALEXANDRU OVIDIU ALEXANDRU am lucrat 4 ani ca asistent veterinar .as vrea sa imi deschid farmacie ,cabinet pet shop si frizerie canina.ca sa imi deschid trebuie sa colaborez cu un medic ... (vezi toată discuția)
Vreau sa stiu brigitta.c brigitta.c Buna! As dori sa intreb daca vreau sa deschid o farmacie veterinara este de ajuns sa obtin o diploma de curs tehnician veterinar sau doar cu studiul de doctor ... (vezi toată discuția)