avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Daca sunt tehnician veterinar imi pot deschide ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Daca sunt tehnician veterinar imi pot deschide farmacie veterinara?

Buna ziua,

Am vazut ca s-a mai discutat acest topic, dar intre timp a fost sters si nu am mai gasit raspunsul dat de d-voastra! Ma intereseaza daca eu ca tehnician veterinar pot deschide o farmacie cu acte in regula?sau un pet shop? Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Dany1981 , utilizator 23:55, 28 August 2017
Am aceeasi intrebare cu acel curs de tehnician veterinar pot sa-mi deschid un pet shop?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt tehnician veterinar si doresc sa deschid un cabinet veterinar uncetatean uncetatean Am facut scoala de tehnicieni veterinari si doresc sa deschid un cabinet.Doresc sa stiu exact ce pot face si ce drepturi am?As dori sa stiu daca un tehnician ... (vezi toată discuția)
Buna seara, doresc sa imi deschid un petshop , ma intereseaza ... magda.andreea@yahoo.com magda.andreea@yahoo.com Buna seara, doresc sa imi deschid un petshop , ma intereseaza ce autorizatii imi trebuie si de asemenea as dori sa vand si pipete pentru deparazitare si ... (vezi toată discuția)
Vreau sa stiu brigitta.c brigitta.c Buna! As dori sa intreb daca vreau sa deschid o farmacie veterinara este de ajuns sa obtin o diploma de curs tehnician veterinar sau doar cu studiul de doctor ... (vezi toată discuția)