avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Unde are loc sedinta de judecata?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Unde are loc sedinta de judecata?

Buna seara,
Am intentat proces impotriva tatalui fetitei mele, pentru recunoasterea paternitatii,
eu sunt din judetul Arad iar el din judetul Timis. Unde va avea loc sedinta? pentru ca eu am primit citatia ca va avea loc in Arad, insa cunostinte mi-au spus ca e dubios ca mi s-a admis cererea intru cat trebuia sa fie in Timis.
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 17:48, 13 Mai 2010
nu e nimic dubios.. e bine la arad
Este legala solutionarea de catre instanta responsabila domiciliului dvs
Din punctul meu de vedere instanta competenta in a solutiona pricina este instanta de la domiciliul paratului,adica cea din Timisoara,instanta din Arad urmand declina competenta in favoarea instantei timisorene.
Unde scrie ?si tatal fetitei mi-a spus ca nu e legal ce am facut... Sincer nu imi pot permite un avocat, ca urmare va trebui sa ma apar singura... Si as mai avea o intreabare... Dupa ce se va termina procesul si voi dovedi in urma testului de paternitate ca el este tatal. Instanta il va putea obliga ca intr-un termen dat sa imi dea banii inapoi? Am cerut in cererea inaintata acest lucru... Intreb deoarece am vorbit cu el si imi zicea ca nu are bani si ca el va cere a imi poata da banii in mai multe rate. (Nu vrea sa imi dea banii, are 2 masini poate vinde una) Dar eu ce fac? eu platesc cu banu jos iar pe el e posibil sa il lase sa imi plateasa in rate?
multumesc
La care bani va referiti ?

Alte discuții în legătură

Se poate? qwerta qwerta Am 2 intrebari: -La cit timp se succed termenele.care sunt termenele rezonabile conf legii, intr-o cauza in contencios atit timp cit ,,Art. 17. - (1) Cererile ... (vezi toată discuția)
Declinare de competenta in favoarea tribunalului bucuresti cristiano73 cristiano73 Solutie: declina cauza în favoarea Tribunalului Bucureşti - Secţia civlă .Cazul se judeca la Arad.Caz:-anulare act emis de autorităţi publice locale 4890 ... (vezi toată discuția)
Cerere declinare competenta jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat. In calitate de parat intr-un dosar aflat pe rolul Judecatoriei Dorohoi, care se afla la al doilea termen, pot sa ... (vezi toată discuția)