avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proiect parter bloc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proiect parter bloc

Spuneti-mi si mie va rog unde pot gasi proiectul (schita) parterului unui bloc construit in 1970 in Cimpulung Muscel jud. Arges si cum pot obtine o copie dupa aceasta.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:25, 13 Mai 2010
La penultimul proprietar al cladirii, autoritatea de la care proprietarii actuali si-au cumparat apartamentele la "prima mana".
Ultima modificare: Joi, 13 Mai 2010
elga50, moderator
Proiectul se poate gasi la autoritatea care a preluat evidentele proiectantului responsabil
Ultima modificare: Joi, 13 Mai 2010
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitionare apartament prin credit ipotecar cu balcon construit fara autorizatie Clara_Elena Clara_Elena Buna ziua, Ieri am semnat antecontractul de v-c pentru un apartament ce are construit un balcon fara autorizatie. Acest balcon este mentionat in ... (vezi toată discuția)
Bloc nedeclarat Luciana44 Luciana44 Am cumparat in 2014 un apartament la etajul 2 , intr-un bloc nou D+P+2E +E3. In 2015 persoana cu apartament cumparat la parter incepe la subsol o ... (vezi toată discuția)
Modificare apartament fara autorizatie euely euely Buna seara, Spuneti-mi va rog cui ii revine responsabilitatea , (C.Executiv, Presedinte, Administrator), conform Legii 230/2007 daca un proprietar isi ... (vezi toată discuția)