avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ITM
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ITM

AM SI EU O INTREBARE: POT INREGISTRA FIRMA LA INSPECTORATUL TERITORIAL DE MUNCA DACA SOTUL MEU CARE E ASOCIAT LA FIRMA E PLECAT DIN TARA? SAU POT INREGISTRA CONTRACTUL DE MUNCA AL ANGAJATULUI ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:22, 13 Mai 2010
daca si dumneavoastra sunteti asociata nu e nici o problema. daca dansul e majoritar si este trecut drept administrator faceti totusi o imputernicire pe care o veti gasi pe site-ul lor dar nu stiu sigur daca e nevoie de aceasta:D
1-Rugam respectati regulamentul forumului si nu postati mesaje cu majuscule
2-Daca dvs,detineti calitate de asociat in entitatea pe care doriti sa o inregistrati la ITM ,nu se ridica probleme.
Daca nu detineti calitatea,aveti nevoie de procura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot recupera o carte de munca? TATY TATY VREAU S-A V-A INTREB:A-M LUCRAT ACUM 9 ANI L-A O FIRMA CAND M-AM DUS ATUNCI DUPA CARTEA DE MUNA DE NECAZ A A-M PLECAT M-A TOT AMANAT...... M-AM CASATORIT SI ... (vezi toată discuția)
Instalare antene gsm pe terasa de bloc nasul nasul SEFUL DESCARA CU PRESEDINTELE AU FACUT CONTRACT CU VODAFONE PTR. ANTENA PE BLOC FARA ACORDUL TUTUROR LOCATARILOR .NU SPUN NIMIC DE AUTORIZATII SI -AU LUAT ... (vezi toată discuția)
Loc de veci ghencea civil alexandru57 alexandru57 Am o mostenire inca nedezbatuta in urma mortii tatalui si a fratelui meu,care consta in doua locuri de veci in cimitirul ghencea civil.trebuie sa ma prezint ... (vezi toată discuția)