avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... INSTALARE ANTENE GSM PE TERASA DE BLOC
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

INSTALARE ANTENE GSM PE TERASA DE BLOC

SEFUL DESCARA CU PRESEDINTELE AU FACUT CONTRACT CU VODAFONE PTR. ANTENA PE BLOC FARA ACORDUL TUTUROR LOCATARILOR .NU SPUN NIMIC DE AUTORIZATII SI -AU LUAT DREPTUL SI ACUM AU VENIT SA O MONTEZE.CE POT SA FAC? PE CINE ACTIONEZ IN JUDECATA? IMI PUTETI DA UN SFAT,ATI MAI AVUT CEVA ASEMANATOR?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:50, 8 Martie 2010
1-Rugam respectati regulamentul forumului si nu postati mesaje cu majuscule
2-Avand in vedere ca terasa este parte comuna,legal pentru inchiriere,trebuie solicitat acordul proprietarilor
Initial comportati discutie amiabila cu presedintele asociatiei
Exista posibilitatea ca interesul presedintelui sa il reprezinte strict majorarea surselor financiare din activitati conexe,a caror sume sa fie repartizate proprietarilor
Accesati sectiunea asociatii de proprietari unde veti gasi subiecte similare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antena telefonie mobila - conditii montare pe bloc enescualexandru enescualexandru Cum trebuie sa procedaz cand pe 01.04.2016 te trezesti cu o firma care urca pe terasa etajului 4, fara acordul meu toate cele necesare pentru instalarea unei ... (vezi toată discuția)
Locatari care se îmbogățesc pe spatele altor locatari !!! Buna seara ... sunt locatara uni bloc . Exista o situație și nu știu cum pot face lumina .. Este făcut contract cu vodafonul pentru a accepta antenele lor ... (vezi toată discuția)
Fond de reparatii luciancojoaca luciancojoaca Buna ziua, In urma unui contract cu o firma de telefonie mobila si televiziune digitala, pentru inchirierea terasei blocului in 2007 pe o durata de 10 ani, ... (vezi toată discuția)