avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CUM POT RECUPERA O CARTE DE MUNCA?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CUM POT RECUPERA O CARTE DE MUNCA?

VREAU S-A V-A INTREB:A-M LUCRAT ACUM 9 ANI L-A O FIRMA CAND M-AM DUS ATUNCI DUPA CARTEA DE MUNA DE NECAZ A A-M PLECAT M-A TOT AMANAT...... M-AM CASATORIT SI INTRE TIMP A-M LUCRAT CU CONTRACT DE MUNCA.M-AM DUS LA FORTELE DE MUNCA ATUNCI DAR MI-AU SPUS SA MA DUC LA FIRMA RESPECTIVA SA O RECUPEREZ.....DEGEABA ....TOT A-M LUCRAT CU CONTRACT DE COLABORARE DAR ACUM LA ANGAJAR M-I SE CERE CARTE DE MUNCA.....CE POT FACE? VA ROG SA-MI RASPUNDETI.U RESPECT TATY!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:01, 19 Mai 2010
TATY a scris:

VREAU S-A V-A INTREB:A-M LUCRAT ACUM 9 ANI L-A O FIRMA CAND M-AM DUS ATUNCI DUPA CARTEA DE MUNA DE NECAZ A A-M PLECAT M-A TOT AMANAT...... M-AM CASATORIT SI INTRE TIMP A-M LUCRAT CU CONTRACT DE MUNCA.M-AM DUS LA FORTELE DE MUNCA ATUNCI DAR MI-AU SPUS SA MA DUC LA FIRMA RESPECTIVA SA O RECUPEREZ.....DEGEABA ....TOT A-M LUCRAT CU CONTRACT DE COLABORARE DAR ACUM LA ANGAJAR M-I SE CERE CARTE DE MUNCA.....CE POT FACE? VA ROG SA-MI RASPUNDETI.U RESPECT TATY!
1-Rugam respectati regulamentul forumului si nu postati consecutiv mesaje
Totodata ,rugam nu postati mesaje cu majuscule
2-Solicitati oficial detinatorului carnetului dvs de munca eliberarea acestuia
Notificati oficial angajatorul unde este cartea de munca. De asemenea, sesizati ITM-ul din circumscriptia caruia are sediul respectiva societate. Veti primi raspuns. Daca raspunsul este negativ ori nu primiti raspuns in 30 de zile, va adresati Judecatoriei de la domiciliul dvs.
Nu se timbreaza cererea in instanta.
Autorul topicului se confrunta cu o situatie datorata exclusiv dezinteresului sau ,
manifestat pe parcursul a 9 ani ,de a ridica carnetul de munca
In aceasta perioada exista posibilitatea ca respectiva unitate sa isi fi incetat activitatea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare date noi in cartea de munca tydor tydor Am reusit sa-mi gasesc cartea de munca.Mare bucurie,m-a scutit de multa alergatura.Am primit de la fostul loc de munca o Adeverinta ca am lucrat la ei in ... (vezi toată discuția)
Pierdere carte munca nuta_150 nuta_150 daca firma la care am lucrat a pierdut cartea de munca, dand vina pe ITM, ce pot face pentru a recupera macar copie a cartii de munca? (vezi toată discuția)
Avertizare karlita karlita lucrez in strainatate .unde pot sa fac o reclamatie cu privire la colegul de munca , acesta ma agresat verbal si are un comportament bizar fata de mine (este ... (vezi toată discuția)