avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CUM POT RECUPERA O CARTE DE MUNCA?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CUM POT RECUPERA O CARTE DE MUNCA?

VREAU S-A V-A INTREB:A-M LUCRAT ACUM 9 ANI L-A O FIRMA CAND M-AM DUS ATUNCI DUPA CARTEA DE MUNA DE NECAZ A A-M PLECAT M-A TOT AMANAT...... M-AM CASATORIT SI INTRE TIMP A-M LUCRAT CU CONTRACT DE MUNCA.M-AM DUS LA FORTELE DE MUNCA ATUNCI DAR MI-AU SPUS SA MA DUC LA FIRMA RESPECTIVA SA O RECUPEREZ.....DEGEABA ....TOT A-M LUCRAT CU CONTRACT DE COLABORARE DAR ACUM LA ANGAJAR M-I SE CERE CARTE DE MUNCA.....CE POT FACE? VA ROG SA-MI RASPUNDETI.U RESPECT TATY!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:01, 19 Mai 2010
TATY a scris:

VREAU S-A V-A INTREB:A-M LUCRAT ACUM 9 ANI L-A O FIRMA CAND M-AM DUS ATUNCI DUPA CARTEA DE MUNA DE NECAZ A A-M PLECAT M-A TOT AMANAT...... M-AM CASATORIT SI INTRE TIMP A-M LUCRAT CU CONTRACT DE MUNCA.M-AM DUS LA FORTELE DE MUNCA ATUNCI DAR MI-AU SPUS SA MA DUC LA FIRMA RESPECTIVA SA O RECUPEREZ.....DEGEABA ....TOT A-M LUCRAT CU CONTRACT DE COLABORARE DAR ACUM LA ANGAJAR M-I SE CERE CARTE DE MUNCA.....CE POT FACE? VA ROG SA-MI RASPUNDETI.U RESPECT TATY!
1-Rugam respectati regulamentul forumului si nu postati consecutiv mesaje
Totodata ,rugam nu postati mesaje cu majuscule
2-Solicitati oficial detinatorului carnetului dvs de munca eliberarea acestuia
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
Autorul topicului se confrunta cu o situatie datorata exclusiv dezinteresului sau ,
manifestat pe parcursul a 9 ani ,de a ridica carnetul de munca
In aceasta perioada exista posibilitatea ca respectiva unitate sa isi fi incetat activitatea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare date noi in cartea de munca tydor tydor Am reusit sa-mi gasesc cartea de munca.Mare bucurie,m-a scutit de multa alergatura.Am primit de la fostul loc de munca o Adeverinta ca am lucrat la ei in ... (vezi toată discuția)
Pierdere carte munca nuta_150 nuta_150 daca firma la care am lucrat a pierdut cartea de munca, dand vina pe ITM, ce pot face pentru a recupera macar copie a cartii de munca? (vezi toată discuția)
Avertizare karlita karlita lucrez in strainatate .unde pot sa fac o reclamatie cu privire la colegul de munca , acesta ma agresat verbal si are un comportament bizar fata de mine (este ... (vezi toată discuția)