lucrez in strainatate .unde pot sa fac o reclamatie cu privire la colegul de munca , acesta ma agresat verbal si are un comportament bizar fata de mine (este rasist nu suporta strainii)am anuntat patronul dar nu a luat nicio decizie va multumesc
interventie administrator: am inlocuit majusculele si va rugam sa nu le mai folositi in viitor.
1-Respectati regulamentul forumului si nu postati mesaje cu majuscule
2-Daca detineti formalitati legale de munca puteti sesiza oficial autoritatea in drept .
In parte,este de inteles comportamentul persoanei 'de bastina'' care se manifesta dupa cum apreciaza necesar impotriva persoanelor straine care ocupa locuri de munca eventual posibil de ocupat de catre compatriotii acestuia..
E de inteles sa ne suparam ca un loc de munca in Romania (de exemplu) e ocupat de un francez, cand putea sa fie ocupat de un roman?
E, atunci, la fel de inteles sa ne suparam ca un loc de munca in birou la mine (de exemplu) e ocupat de sotul unei colege, cand putea sa fie ocupat de sotul meu?
Sau ca un loc e ocupat de un nene de etnie x in loc de un alt nene de etnie y?
Sau ca e ocupat de o tanti in loc de un nene?
Sau de o tanti cu bluze multe roz in loc de bluze multe galbene?
E de inteles ca discriminam, pozitiv sau negativ? Pe orice temei subiectiv? :O
Faceti plangere oficiala, cu numar de inregistrare si, daca nu se solutioneaza, contactati un avocat local, ca nu stim termenele procedurale in tara unde lucrati (care-o fi ea).
NU numai vorbe, ca nu se iau decizii pe vorbe; si mergeti cu alti colegi in sustinere.
Succes, tineti-ne la curent!