avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Este rasist un prof care afirma in fata clasei ca 90% ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Este rasist un prof care afirma in fata clasei ca 90% din cazurile de violenta sunt romani?

Profesor care afirma in fata clasei, stiind ca sunt si romani prezenti, ca 90 % dintre cazurile de violenta impotriva femeilor, din judecatoriile spaniole sunt comise de romani si ecuatorieni, ca familiile care vin din est cu peste 20 de membri iar familia traditionala spaniola compusa din bunici, parinti, copii este destul de limitada
Ultima modificare: Vineri, 1 Martie 2013
ContSters283678, utilizator
inteleg ca traiti de ani buni in Italia motiv pentru care consider ca ar trebui sa va interesati la un avocat care cunoaste legislatia tarii in discutie. Normal, conform macar a regulilor bunului simt, ar fi sa fie sanctionat intr-un fel sau altul. Dupa stiinta mea rasismul este sanctionat in tarile civilizate.
dar cu siguranta vor si alte pareri mai pertinente decat a mea.
Da,fiecare tara are propriile sale legi.
In Romania nu s-ar lua in seama asa ceva decat cel mult sub aspect educational.
Ma gandesc ca trebuia sa-si tina opiniile pt el, nu sa spuna in fata clasei stiind ca eu sunt romanca. Am scris la Av Poporului, nu stiu daca vor raspunde, orcum nu voi merge la ora lui.
E rasist. Nu e rasist. E rasist. Nu e rasist. Cred ca nu e rasist. Sau poate ca e rasist..

Depinde ce materie preda, in ce context a afirmat cele de mai sus, daca e parerea lui personala, daca a citat rezultatele unui studiu, etc. Deci e rasist.. sau poate nu e rasist..

Saaauu.. desi nu recomand, dar eu cu siguranta as face-o, i-as aminti cate boli au dus spaniolii in America, cate crime au savarsit in numele bisericii, cum au exterminat incasii, aztecii, etc. Dar nu-ti recomand asa ceva, fiindca ti-ar putea face referat catre conducerea scolii. Eventual poti arata un studiu din care reiese ca romanii din Spania sunt mai productivi decat spaniolii, muncesc mai mult in bernadere si la portocale, ca un anumit procent de romani incarca mai multe portocale intr-un camion decat acelasi procent de spanioli.. chestie care de asemenea nu o recomand, desi eu as face-o..

Dar un lucru cert este acela ca spaniolii, sau cel putin cei de origine spaniola comit mai multe infractiuni pe planeta decat toti romanii la un loc, vezi bandele latine din U.S.A., Argentina, Brazilia, care sunt descendenti ai spaniolilor. Cu asta SIGUR ii inchizi gura, dar NU recomand..
Ultima modificare: Vineri, 1 Martie 2013
angelfire, utilizator
Fa o plangere impreuna cu celelalte persoane vatamate. Adreseaza-te unui ziar, televiziuni. fa tam tam. Fa plangere si la politie, plangere colectiva. Plangere la directiunea scolii. Pe bune, yo l-as reclama peste tot. Incearca la televiziunile si ziarele din Romania sa fie toata lumea indignata. Te plangi de rele tratamente etc. Ma indoiesc ca exista undeva o astfel de statistica. Tuna-l!!!

Alte discuții în legătură

Decizie ccr: religia devine materie optionala in scoli Ares-3 Ares-3 In sfarsit, as zice. [quot] Curtea Constituțională a decis, miercuri, că prevederea din Legea educaţiei care obliga părinții să completeze cereri ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte identitate in spania + certificat nastere bebe pentru zbor daniela013 daniela013 Buna ziua, va rog daca puteti sa ma ajutati cu cateva informatii...anul viitor imi expira buletinul (2014) si as dori sa stiu cum il pot renova de la ... (vezi toată discuția)
Divort danielmaxim danielmaxim Stimati domni, va scriu pentru ca am ajuns intr-un impas si doresc un sfat sau chiar o colaborare cu un avocat interesat de cazul meu. Sunt din Sibiu, dar in ... (vezi toată discuția)