avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pierdere carte munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pierdere carte munca

daca firma la care am lucrat a pierdut cartea de munca, dand vina pe ITM, ce pot face pentru a recupera macar copie a cartii de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:58, 13 Martie 2010
Intai de toate trebuie sa faceti dovada / sa reiasa dintr-un proces verbal, sau alt act / document faptul ca dvs. ati predat si cealalta parte (semnatara) a primit C.Munca.
Ultima modificare: Joi, 11 Martie 2010
ContSters109653, utilizator
din cate imi aminteac nu am semnat nici un proces verbal, aluat cartea a pus-o in dosar si sa-r zice ca ar fi trebuit sa fie la ITM.
Daca crezi ca este la I.T.M.-ul de care apartine societatea mergi acolo cu C.I. si solicita eliberarea acesteia imprumut, operata la zi . Trebuie sa stii exact denumirea soc. la care lucrezi / ai lucrat si ceri de la registratura numarul de dosar ITM . In baza CNP-ului si a numarului de soc. sper ca il vor gasi .( noteaza)

corina
Ultima modificare: Joi, 11 Martie 2010
ContSters109653, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
nuta_150 a scris:

daca firma la care am lucrat a pierdut cartea de munca, dand vina pe ITM, ce pot face pentru a recupera macar copie a cartii de munca?

In caz de pierdere, se elibereaza un duplicat de pe carnetul de munca de către ultima unitate la care acesta a lucrat sau lucrează.
Eliberarea duplicatului în caz de pierdere a carnetului demunca, se face numai după publicarea pierderii acestuia în Mnitorul Oficial al României.

Alte discuții în legătură

Cm pierduta de catre firma aureliaosman aureliaosman Buna ziua! Am CM din noiembrie 1999.La ultima firma la care am lucrat(2010)mi s-a pierdut CM. Vreau sa stiu daca CM este posibil sa fie scanata in perioada ... (vezi toată discuția)
Carnet de munca Daniela2172 Daniela2172 sunt angajata la o societate si tin evidenta carnetelor de munca. in urma cu o saptamana mi-a disparut un carnet de munca al unui angajat. cum procedez in ... (vezi toată discuția)
O noua carte de munca corinacarstoiu corinacarstoiu Care este procedura care trebuie adoptata in momentul in care solicit eliberarea unei noi carti de munca? Unde trebuie sa merg? Cui trebuie sa ma adresez? Cat ... (vezi toată discuția)