Buna ziua!
Am CM din noiembrie 1999.La ultima firma la care am lucrat(2010)mi s-a pierdut CM. Vreau sa stiu daca CM este posibil sa fie scanata in perioada in care am lucrat la o alta firma(2002-2009) si daca poate fi refacuta.
Multumesc !
1. Scanarea carnetelor de munca nu se face de catre ITM ...... :)
2. Se poate reface carnetul de munca ....În caz de pierdere a carnetului de muncă, legea permite eliberarea unui duplicat de către ultima unitate la care cel în cauză a lucrat sau lucrează. Dacă ultima unitate a fost supusă reorganizării, duplicatul se va elibera de către unitatea care deţine scriptele unităţii reorganizate. Acest lucru este posibil numai după ce persoana în cauză declară pierderea la Monitorul Oficial.
În cazul în care până la eliberarea duplicatului încetaţi raporturile de muncă cu noul angajator, acesta vă va elibera o adeverinţă de vechime care va fi înregistrată în carnetul de muncă duplicat de un alt angajator, când va exista documentul.
Pierdut cm
anca55
Care este procedura in cazul in care angajatorul a pierdut CM a unui salariat? Firma a trimis CM inchisa unor colegi regionali pentru a i-o inmana personal, in ... (vezi toată discuția)
Carte de munca
ciuboflo
Buna tuturor!
am o problema si anume fostul angajator mi-a spus ca firma care se ocupa de contabilitate lor mi-a pierdut cartea de munca (a dat vina pe ITM ... (vezi toată discuția)