Buna tuturor!
am o problema si anume fostul angajator mi-a spus ca firma care se ocupa de contabilitate lor mi-a pierdut cartea de munca (a dat vina pe ITM firma de cona, dar nu cred )
Ce pot sa fac in situatia asta?
În caz de pierdere a carnetului de munca, se va elibera celui în cauza un carnet de munca duplicat, de către ultima unitate
la care acesta a lucrat sau lucrează. Dacă ultima unitate a fost supusă reorganizării, duplicatul se va elibera de către unitatea care deţine scriptele unităţii reorganizate.
Eliberarea duplicatului în caz de pierdere a carnetului de munca, se face numai după publicarea pierderii acestuia în Monitorul Oficial si dupa plata unei amenzi.
Da, cunosc situatia, mi-au ratacit si mie cei de la ITM un carnet de munca, dar eu am depus toate diligentele pentru a-l ajuta pe salariatul meu in vederea obtinerii duplicatului, astfel, normal ar fi ca si dumneavoastra sa va adresati reprezentantilor societatii unde ati avut ultima oara carnetul spre a va ajuta.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Pierdut cm
anca55
Care este procedura in cazul in care angajatorul a pierdut CM a unui salariat? Firma a trimis CM inchisa unor colegi regionali pentru a i-o inmana personal, in ... (vezi toată discuția)