avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inregistrare date noi in cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inregistrare date noi in cartea de munca

Am reusit sa-mi gasesc cartea de munca.Mare bucurie,m-a scutit de multa alergatura.Am primit de la fostul loc de munca o Adeverinta ca am lucrat la ei in perioada 2006-2010.Cu aceasta adeverinta trebuie sa ma duc la ITM impreuna cu CM care se gaseste la mine sa-mi inregistreze dansii aceasta perioada in evidentele oficiale ? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: tydor , utilizator 20:18, 7 Iunie 2013
Adeverinta respectiva este vizata de catre ITM?
Acesta este mesajul dvs
ITM-ul ar trebui sa aiba datele firmei daca firma a fost inreg la ei. Pot sa verifice continutul adeverintei si sa va inscrie datele in carnet.

Daca adeverinta nu este vizata de catre ITM , Casa de Pensii nu o ia in considerare si nici cei de la AJOFM.

Asadar, mergeti la ITM si luati legatura cu inspectorul la care este arondat fostul dvs angajator si solicitati sa va faca inscrierea in carnetul de munca a perioadei respective.
Va multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare cm lise lise Buna seara.pana acum 4zile am lucrat la o firma pe perioada determinata.mi sa inchis cm cu art 56j si pot sa benificiez de somaj .dar la lichidare nu mi sa dat ... (vezi toată discuția)
Daca am lucrat si part time si full time pot depune adeverinta impreuna cu cartea de munca la somaj la disponibilizare viu viu Am lucrat 2001-2006 full time iar intre 2002-2004 si part time. Firma la care am lucrat part time mi-a inmanat o adeverinta specifica pe care am uitat-o intre ... (vezi toată discuția)
Cum poate completa un carnet de munca??? Gianina - Claudia Gianina - Claudia Am nevoie de ajutor, sfat din partea celor ce au avut astfel de situatii. Voi expune cat mai explicit cu putinta speta: Un angajat are contract de munca ... (vezi toată discuția)