avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda radar - ridicare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda radar - ridicare permis

Buna ziua, am urmatoarea mica problema.

Un prieten a fost oprit de o patrula de politie dotata cu radar. I s-a incheiat un pv in care era specificata viteza de 110 km/h. Dupa cate am inteles(el era destul de nervos cand mi-a explicat iar eu nu m-am intalnit in trafic cu astfel de probleme), pe langa pv i s-a eliberat in locul permisului o dovada in care apare viteza de 108 km/h.
A semnat pv-ul cu mentiunea "nu am obiectiuni deocamdata". Are vre-o sansa daca se "leaga" de neconcordata dintre viteza de pe pv si viteza de pe bon?

Multumesc frumos,

Edit: cred ca am postat unde nu trebuie. Scuze.
Ultima modificare: Joi, 13 Mai 2010
ContSters61319, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 19:23, 13 Mai 2010
Depasirea cu peste 50 km /h a vitezei legale se sanctioneaza si cu... ridicarea permisului ... asa ca nu are nicio relevanta faptul ca a circulat cu 108 sau cu 110 km/h. . Trebuie verificat daca p-vb incheiat respecta conditiile de fond si forma ....
Verificati daca la completarea procesului verbal,de catre agentul constatator exista motivele de nulitate prev.de art.15/17 din OG nr.2/2001

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie suspendare permis black_00 black_00 Mi s-a suspendat permisul pentru 90 de zile pentru conducerea in localitatea Cleja(care nu are nici un kilometru), jud. Bacau, cu 103 km/h. Autospeciala cu ... (vezi toată discuția)
Contestatie radar mrAndreiS mrAndreiS Salut. Am vazut ca sunt multi avocati inregistrati pe forum si ca in general raspund la intrebari. Am si eu cateva legate de suspendarea permisului. Deci, ... (vezi toată discuția)
Contestare pv primit pentru viteza (151km/h) DanutB DanutB Buna seara, Apelez la ajutorul dvs pentru a ma indruma in legatura cu contestarea Procesului Verbal dat de Politia din jud. Buzau. In data de 27.12.1013 am ... (vezi toată discuția)