avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Se mareste salariul daca am obtinut diploma de licenta ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Se mareste salariul daca am obtinut diploma de licenta intre timp?

Buna ziua!

In cazul in care eu lucrez la o firma din martie 2008 pe functia de functionar administrativ, iar in februarie 2009 am obtinut diploma de licenta si firma din martie 2009 mi-a schimbat functia in inginer productie nu trebuia sa-mi mareasca si salariul?
Cel mai recent răspuns: dana dgb , utilizator 14:38, 13 Mai 2010
Buna ziua.
Daca pentru functia pe care o aveti, sunt obligatorii studii superioare de lunga durata, potrivit contractului colectiv de munca unic la nivel national, se aplica coeficientul de 2 la minimul pe economie.
Adica 2x 600 roni = 1200 ron( brut).
Da,sunt obligatorii studiile superioare.
Eu aveam pana la data obtinerii diplomei 2000 ron brut. Coeficientul de care vorbiti se include in acest brut sau trebuie adaugat?
Multumesc.
Salariul minim pentru studii superioare este 1.200 ron, dumeavostra aveti deja 2.000 ron.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicarea 2 x salariul minim pe economie 01.01.2009 florin96 florin96 Sotia mea a intrat in concediu prenatal incepand cu data de 7 ianuarie 2009. Decizia societatii la care lucreaza privind aplicarea majorarii cf ordonantei ... (vezi toată discuția)
Salariu minim brut anachriss anachriss care este salariul minim brut care trebuie acordat unui absolvent de studii superioare?precizez ca angajatul va lucra in alt domeniu decat in cel pe care l-a ... (vezi toată discuția)
Salariul minim studii superioare mihaitudor mihaitudor cat este salariul minim pentru absolventii de studii superioare? Colegiul Universitar de 3 ani este considerat ca studii superioare la calculul salariului ... (vezi toată discuția)