avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit cesionat de banca catre o firma de recuperare ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit cesionat de banca catre o firma de recuperare credite

am un credit luat de la o banca si mi sa vandut creanta catre o firma de recuperare.mia dat o singura varianta.sa fac o cerere in care sa solicit o perioada de 6 luni de gratie urmand pana in luna a 12 sa achit rata normala de 280 eur iar in luna a 12 sa le dau toti bani adica 38.000 eur.:O
ce am de facut in primul rand si in al doilea daca aceasta cerer scrisa pe o coala a4 se poate considera un act legal?
Cel mai recent răspuns: dan_mihai , utilizator 13:38, 13 Mai 2010
ce tip de credit este?
aveti depuse garantii in favoarea bancii?
este credit imobiliar ipotecar.am pus ipoteca direct pe apartamentui care l-am achizitionat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rest plata dezvoltator imobiliar, implicarea altei banci Dharma Dharma Buna seara, am increiat un antecontract de vanzare-cumparare cu un dezvoltator imobiliar achitand 70% avans din valoarea imobilului ,urmand ca la data semnarii ... (vezi toată discuția)
Credit cu ipoteca muadib muadib buna ziua. pentru creditul pe care il am la o banca a fost pusa ipoteca pe o locuinta care nu imi apartine, este a unei terte persoane. va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salar sau executare bunuri ? atac2211 atac2211 Buna ziua! in urma cu cativa ani am facut o greseala ff mare. Am facut pe numele meu pentru un \"prieten\" un credit pentru bunuri cumparate de la un magazin ... (vezi toată discuția)