avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit cu ipoteca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit cu ipoteca

buna ziua.

pentru creditul pe care il am la o banca a fost pusa ipoteca pe o locuinta care nu imi apartine, este a unei terte persoane.
va rog sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat pentru ca sa pot achizitiona locuinta mentionata mai sus.

va multumesc.
Cel mai recent răspuns: muadib , utilizator 17:16, 21 Mai 2012
In primul rand trebuie ca persoana care detine in proprietate locuinta respectiva sa fie dispusa sa o vanda, in al doilea rand este nevoie de acceptul bancii in favoarea careia s-a constituit ipoteca. Nu in ultimul rand, este posibil ca banca respectiva sa ceara o alta garantie imobiliara, conditionand acest lucru de acordul pentru vanzarea locuintei dorite de dvs
multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ipoteca in favoarea bancii SaraK SaraK Buna, In Preambulul unui contract de rezervare, am urmatorul paragraf: [i]Intrucat asupra Imobilului este constituită o ipotecă imobiliară în favoarea ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie??? iannis75 iannis75 Buna ziua, nu stiu exact daca am postat unde trebuie dar am certitudinea ca ma veti indruma voi si ma veti lamuri in ceea ce vreau sa va intreb.Asadar as avea ... (vezi toată discuția)
Incadrare in programul prima casa yonutz1_22 yonutz1_22 Buna ziua, Suntem o familie de tineri casatoriti interesati de programul prima casa. In 2006 sotia a cumparat o locuinta prin credit potecar, noi nefiind ... (vezi toată discuția)