avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Patron
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Patron

As dori sa stiu dupa cat timp pot deveni asociat intr o firma avand in vedere ca am facut inchisoare pt un cec fara acoperire ispasindu mi doar jumatate din pedeapsa pt buna purtare.In asteptarea unui rapsuns promt.Multa stima
Cel mai recent răspuns: rasvan_racaru , utilizator 21:47, 13 Mai 2010
consider ca, dupa reabilitare.
persoana respectiva a fost candamnata la 7 ani de inchisoare dar a executat doar 4 si a fost eliberat pt buna purtare.ma intereseaza sa stiu dupa cati ani exact se poate face reabilitarea.multa stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pt reabilitare anutzaa anutzaa Buna ziua , va rog sa ma ajutati cu un raspuns clar in ceea c priveste reabilitarea. Situatia este urmatoarea , tatal meu a fost inchis pt crima , prima ... (vezi toată discuția)
Interdictie gabytza84 gabytza84 buna ziua prietenul meu a ispasit o pedeapsa cu inchisoarea pentru alcool la volan si a iesit de curand iar acum vrea sa vina in Anglia dar la politie i s-a ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea judecatoreasca ContSters94352 ContSters94352 am fost condamnat in ''98 la 7 ani inchisoare,am executat pina in 2003 luna iulie,cind am fost pus in libertate conditionat pentru buna purtare! cind pot ... (vezi toată discuția)