avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Diferente intre OMF 3055 si IFRS
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Diferente intre OMF 3055 si IFRS

Buna ziua,

Stie cineva ce diferente sunt intre OMF 3055 si IFRS in cazul societatilor comerciale? (explicit pe planul de conturi m-ar interesa)

Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Mirelaa , utilizator 18:20, 17 Mai 2010
Nu cred ca veti gasi asemenea comparatie nici macar pe net, daramite pe un forum.
Este o tema extrem de vasta , iar daca eu as face asa ceva ar fi pentru o lucrare de doctorat sau o lucrare stiintifica si as pretinde drepturi de autor .
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Efectele incheieriii contractului individual de munca ContSters103475 ContSters103475 buna seara. sunt studenta in ultimul an si am ca tema de licenta \"Efectele incheierii contractului individual de munca \", insa datorita faptului ca abia ... (vezi toată discuția)
Avocat asociatie locatari mihai tudor mihai tudor buna ziua, unde gasesc un avocat care sa se ocupe de asociatii de propietari ? am avut mai multi dar nu isi dau interesul. ma poate ajuta cineva? va multumesc (vezi toată discuția)
Plagiat mariana33 mariana33 Buna, Am si eu nevoie de ajutor in urmatoarea problema. Am facut o lucrare de licenta, iar anul acesta, profesorul care mi-a fost coordonator la lucrarea ... (vezi toată discuția)