avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie copii 2010
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie copii 2010

as dori sa stiu pt crestere copil cum se calculeaza indenmnizatia?
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 12:56, 13 Mai 2010
deocamdata (adica pana la noi ordine) se calculeaza ca procent de 85% din salariu mediu net pe ultimele 12 luni anterioare lunii nasterii.

daca suma rezultata este mai mica de 600 lei se vor acorda cei 600 lei.

daca ati avut mai muote locuri de mucna unde ati inregistrat venituri impozabile, atunci veti prezenta adeverinte de venit de la fiecare loc de munca
Ultima modificare: Joi, 13 Mai 2010
Isa Radov, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal si concediul pentru cresterea copilului shumy shumy Buna seara am si eu 3 intrebari la dvs: 1) cum se calculeaza salariul prenatal de 85%? Din salariul care este trecut in cartea de munca sau din cel pe ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului cotropica87 cotropica87 Am 2 ore trecute pe carte de munca si un salariu de 200 de lei, se poate sa platesc eu separat darile la stat sa primesc o indemnizatie mai mare nu cea de 600 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil diana_1111 diana_1111 Buna ziua, In cazul in care am lucrat fix 12 luni in ultimele 24 de luni anterioare nasterii, cum se calculeaza indemnizatia de crestere copil si care va fi ... (vezi toată discuția)