avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract salubrizare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract salubrizare

buna ziua.

a venit o doamna la noi la usa sa ne dea amenda ca nu avem contract de salubrizare si eu nu stiu de unde sa o iau. este obligatoriu ? eu stau cu chirie si proprietarul deja plateste sa vina sa se ia gunoiul in fiecare luni. nu are treaba cu asta ? contractul de salubrizare cu cine se face ? chiar este nevoie sa il fac ?

va multumesc anticipat.
miruna
Cel mai recent răspuns: maiam , utilizator 23:14, 17 Aprilie 2007
si cum stabilesc ei cati m.c. de gunoi produc eu/luna:-/
Nu se omoara prea tare cu stabilirea cotei de gunoi. Procedeul folosit e la nivelul unui elev de clasa a IV-a si nota de fundamentare e semnata de economisti, juristi, directori economici si altfel de directori. Am vazut un astfel de calcul, supus spre aprobare Consiliului local. Tot gunoiul produs de oras intr-un an a fost impartit la nr de locuitori si gata!! Nu s-a deranjat nimeni sa faca o diferentiere intre capacitatea de productie a unei familii si cea a unui agent economic, intre agentii economici functie de activitatea desfasurata, intre locuitorii de la bloc si cei de la case, mai ales ca unii mai au si animale in curte. Totul la gramada! Traiasca Colectivul!
~ Conținut șters la cerere ~
pai eu stau in oras si mai am si 5 CM-uri, cat gunoi produc:-/

si cum stabilesc ei cati m.c. de gunoi produc eu/luna:-/

ei nu stabilesc nimic, ei te obliga sa inchei un contract pe minim 2mc!!!!!
c-asa vor ei!!!:P
si daca nu-l inchei...nu-i bun...e de amenda!!!!!....si e mare!!!!!:))

Alte discuții în legătură

Majorare taxa salubritate rain4est rain4est Am auzit de la cativa administratori ca firmele de salubrizare vin cu noi contracte ce cuprind sume majorate la ridicarea gunoiului menajer . V-ati confruntat ... (vezi toată discuția)
Contestare contract de salubrizare(gunoi municipal) racu3949 racu3949 Buna . Detin un magazin mixt in loc MOLDOVA NOUA din 2007. Am contract de salubrizare (gunoi) cu o firma din localitate.pe termen de 10 ani .Cand am incheiat ... (vezi toată discuția)
Contract salubrizare lucamatei lucamatei Buna ziua, Am urmatoarea problema. Am subinchiriat un spatiu comercial de la o firma (chiriasa la randul ei). Cand am mers la primarie sa obtin autorizatia de ... (vezi toată discuția)