avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale societate suspendata la ORC
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

societate suspendata la ORC

Buna ziua! O societate poate cere suspendarea activitatii pentru 3 ani la ORC in cazul in care are in derulare un leasing auto? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: A. Ionut , Consilier juridic 10:07, 14 Mai 2010
Da, dar platile pe care le veti efectua pentru facturile primite de la proprietar ( societatea de leasing ) nu se vor mai inregistra in contabilitatea dumneavoastra.
si unde se vor inregistrat totusi?:) sunt cazuri in care societatile comerciale in perioada in care nu desfasoara activitati comerciale au cheltuieli de intretinere si conservare a bunurilor aflate in activul social!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrari contabile in perioada de suspendare maria2010 maria2010 Daca in perioada de suspendare se reziliaza un contract de leasing financiar pe motivul neplatii leasingului iar societatea de leasing preia bunul, cand se ... (vezi toată discuția)
Suspendare srl aura.radulescu aura.radulescu As vrea sa stiu daca este mai ieftin sa dizolv un srl sau sa il suspend? Daca nu cer regim derogatoriu, pe perioada suspendarii poti avea \"surpriza \"unei ... (vezi toată discuția)
Cesionare contract de leasing niculaucarmen niculaucarmen in cazul in care am cumparat o masina pe societate de la o firma de leasing, si am suspendat activitatea societatii, pot cesiona contractul de leasing unei ... (vezi toată discuția)