Lucrez la compartimentul financiar contabilitate al unei firme. in una din zile un coleg de la dep resurse umane a venit si mi-a cerut informatii care se aflau doar pe fluturasii de salariu sub pretextul ca are de facut un raport. Prin acest fapt am fost acuzat de director ca nu respect confidentialitatea datelor si sint in dicutie pentru a fi sanctionat disciplinar. Mi se pare absurd atit timp cit cel care a venit la mine m-a mintit, iar in plus mai lucreaza si la un departament care are responsabilitati in acest domeniu(salarizare - personal).
este posibil sa ma sanctioneze cu micsorare de salar?
-vedeti in fisa postului daca aveti aceasta responsabilitate de confidentialitate a salariilor.... sau o are angajatul de la resurse umane?
-nu este obligatoriu ca salariatul de la departamentul ru sa intocmeasca salariile, depinde de politica firmei, eu cred ca este mai bine sa se ocupe de salarii ru si sa fie controlat de departamentul contabilitate (plati)
Resusrse umane
carpaho
Sunt contabila la o firma iar in atributiuni am salarizare, stocuri, casierie si responsabil resurse umane.
daca este nevoie de doua fise de post una pentru ... (vezi toată discuția)